De unde cumparam lentile de contact

Daca sunteti in cautarea unor lentile de contact de calitate va recomand Lentiamo.ro un magazin online unde veti gasi cu siguranta ceea ce aveti nevoie in materie de lentile de contact.
Nu e usor sa gasesti lentile de contact ieftine si in acelasi timp de calitate insa daca ai ajuns acolo unde trebuie poti face cea mai buna alegere economisind bani si timp.

Biofinity Toric CooperVision (3 lentile)

Eu folosesc lentile de contact Biofinity Toric din silicon-hidrogel, lentile foarte confortabile ce ma ajuta sa am o vedere excelenta.

Moi și flexibile au capacitatea de a se înmuia și uda natural, permit oxigenului să patrundă indeajuns, pană la ochi datorita tehnologiei Aquaform®.

Aceste lentile de contact pot fi folosite atat pentru corectia astigmatismului, cat si a miopiei sau hipermetropiei.

Mod de utilizare: Se aplică dimineata iar seara se scot si se depoziteaza pe timp de noapte in suportul cu soluție pentru lentile  Aceste lentile de contact ieftine  pot fi purtate in fiecare zi timp de o saptamană, dacă medicul specialist va recomanda acest lucru.

Acuvue Oasys (6 lentile) + ReNu MultiPlus 360 ml cu suport

Pentru mama mea am comandat de la Lentiamo un set intreg  foarte convenabil de produse pentru ochi sensibili format din 6 lentile de contact bilunare Acuvue Oasys și soluția Renu Multiplus 360 ml.

Acuvue Oasys sunt lentile de contact din silicon-hidrogel care datorita tehnologiei HYDRACLEAR Plus permit ochiului să acceseze 98% din oxigenul disponibil avand o  permeabilitatea exceptionala.

Mod de utilizare: Lentilele bilunare sferice Acuvue Oasys se pun dimineața iar seara se scot si se păstrează într-un suport cu soluție pentru lentile pe timp de noapte. La recomandarea medicului pot fi folosite pana la 6 nopti la rand, fara a fi scoase, dupa aceea se aruncă.

Solutia versatila ReNu MultiPlus de la Bausch & Lomb are multiple utilizari fiind folosita pentru îngrijirea completa si corecta a tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Această are rol de dezinfectare, hidratare lentilel si de  eliminare a proteinelelor si lipidelor din lacrimi.

Daca va intereseaza mai multe detalii despre lentile de contact de calitate puteti solicita informatii absolut gratuit de la un reprezentant al magazinului Lentiamo prin telefon 0800 400 156 sau prin email la adresa info@lentiamo.ro si vei primi toate raspunsurile de care aveti nevoie.

Va pot spune din proprie experienta ca poti apela cu folos la serviciul clienti de la Lentiamo, un serviciu gratuit pus la dispozitia clientilor foarte rapid si eficient. Eu am primit niste sfaturi foarte importante ce m-au facut sa iau cea mai buna decizie pentru a-mi rezolva problemele cu vederea.

O solutie de moment

M-am intalnit de sarbatori cu un bun prieten din Bucuresti si mi-a povestit prin ce probleme financiare a trecut in ultima vreme si cum a reusit sa iasa din acest impas. Mi-a spus inclusiv ca a fost nevoit sa isi duca autoturismul propriu la un amanet pentru a isi putea onora datoriile la timp. Nu am putut sa nu il intreb de ce amanet auto si nu o alta solutie si mi-a spus ca aceasta solutie de moment a fost cea mai rapida si mai putin costisitoare pentru el.

Cum poti imprumuta bani de la amanetul auto?

Curioasa din fire si nestiind mai nimic despre un amanet masini l-am intrebat pe Gabi, prietenul meu care au fost pasii pentru a face un imprumut rapid de la acest amanet auto.

Mi-a spus ca a apelat in urma unei recomandari de la o persoana apropiata in care are incredere la Midas, un amanet auto bucuresti unde lucrurile s-au petrecut foarte rapid si sigur. In primul rand i-a fost evaluata masina rapid de catre un reprezentat, a fost incheiat un contract pentru suma in cocncordanta cu valoarea masinii. In contractul de amanet sunt trecute absolut toate costurile , dobanda termene de plata nu sunt alte costuri ascunse.Ca si documente pentru un imprumut oferit de amanet nu este necesara prezentare unei adeverinte de venit  ci se prezinta in original cartea de identitate a autoturismului, talonul masinii si cartea de identitate a proprietarului masinii. Valoarea evaluata a masinii se face in functie de model si marca anul fabricatiei, tipul combustibului si motorului, nr de kilometrii parcursi. Deosebit de important este faptul ca autoturismul lasat gaj amanetului pe permenul stipulat in contract ramane in siguranta intr-un garaj special amenajat de acest amanet auto este monitorizata permanent. Este ca si cum ti-ai lasa masina intr-o parcare cu plata numai sa o stii in siguranta! Iar daca proprietarul autoturismului doreste sa vanda autoturismul va primi sprijin din partea unui reprezentat al amanetului auto Midas pentru o evaluare corecta si pentru obtinerea unui pret corect.

Nu pare dificil deloc acest tip de imprumut insa trebuie sa se respecte termenele stipulate in contract si trebuie sa se plateasca dobanzile la timp pentru a nu se plati penalitati ca in cazul oricarui imprumut.

Pentru cei care sunt interesati de un amanet masini, Midas-amanet auto bucuresti poate fi solutia pentru un imprumut rapid.

In cautarea terenului de vis

Si iata-ma ajunsa la sediul Agentiei imobiliare uitandu-ma impreuna cu agentul imobiliar pe lista de terenuri Magurele la Cyclon Imobiliare. Am ramas chiar surprinsa sa vad cat de multe anuntunturi pot gasi la o singura agentie imobiliara, se vede cu ochiul liber ca este vorba despre o agentie imobiliara mare, nu degeaba mi-a fost recomandata de catre o buna prietena, si ea la randul ei a apelat la Cyclon Imobiliare cand si-a cumparat superba ei casa Magurele. Adevarul este ca am fost avertizata inca de la inceput de Ana, prietena mea ca voi gasi o mare varietate de terenuri Magurele la Cyclon Imobiliare insa nu ma asteptam sa fie chiar atat de multe.Partea buna este ca sunt sigura ca voi gasi acel teren Magurele mult visat si voi construi pe el cea mai frumoasa casa Magurele.

Pare un vis indepartat insa anii ce au trecut am reusit sa strangem banii de  teren Magurele urmand ca apoi sa facem un credit si sa ne construim casa mult visata unde sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Ne-am facut foarte multe calcule pentru a vedea daca iesim mai bine daca cumparam casa gata facuta cei de la Cyclon Imobiliare ne-au pus la dispozitie preturi Magurele de minimum atat la terenuri cat si la vile de vanzare Magurele chiar am fost si am vazut cateva case si terenuri inainte de a lua o decizie. Am vazut impreuna cu sotul meu si cu agentul imobiliar cateva vile de vanzare Magurele frumoase nimic de zis insa niciuna dintre ele nu e ce noi doi ne dorim. Inca de cand ne-am casatorit am discutat cu sotul meu despre cum va arata casa visurilor noastre, ne dorim sa aiba 3 dormitoare, un living luminos si generos, o bucatarie mare cu tersasa si o mansarda mare si eleganta.

Prin urmare ne-am decis sa ne oprim la a ne uita la preturi Magurele de minimum la terenuri de la agentia imobiliara Cyclon Imobiliare, sa le vedem pe toate cele ce se potrivesc cerintelor noastre si bugetului nostru si sa luam cea mai buna decizie.

Trebuie sa mentionez ca pe intrega perioada a cautarilor ne-am auzit la telefon cu agentul imobiliar dedicat noua la telefon 0723.214.522 si pe adresa de email office@cyclonimobiliare.ro si va recomand si voua sa ii contactati prin ce mijloc de comunicare va doriti daca aveti nevoie de o agentie imobiliara puternica si bine dotata din Bucuresti sau din judetul Ilfov.

 

 

Jocuri de strategie pentru copiii mari si mici

In anotimpul rece petrecem cel mai mult timp la caldura in casele noastre iar cand avem copilasi trebuie sa gasim diverse activitati ca sa nu se plictiseasca in casa. Noi de curand am apelat la jocuri de strategie. Din fericire am putut observa ca aceste jocuri strategice sunt o buna solutie pentru copii cat si pentru parinti. Aceste jocuri de strategie ne pune mintea la contributie plus ca au rolul de a dezvolta abilitatile de comunicare ale copiilor. Alege sa petreci timp de calitate alaturi de copilul tau! Cumpara jocuri de strategie, redescopera copilul din tine, pasiunile ascunse si invata impreuna cu copilul tau regulile si placerea de a te juca. Un jos strategic imbina utilul cu placutul, ajuta la dezvoltarea normala a copiilor cat si la crearea unei relatii strnase si bune intre copii de diferite varste cat si intre copii si parinti.

Nu te-ai mai jucat de mult timp? Nu ezita si incearca si tu sa te apropii de copilul tau prin intermediul jocurilor. Nu e o rusine sa te joci la nicio varsta. vei ramane surprins cat este de frumos si cate lucruri noi poti invata de la copilul tau si despre copilul tau.

Iarna ne ofera oportunitatea sa fim mai apropiati de copilul nostru. Este o ocazie buna sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si pentru a lega prietenii. Copiii vor invata sa fie sociabili si deschisi cu copiii din jurul lor si de ce nu si cu noi parintii.

De unde cumparam jocuri de strategie?

A trecut Craciunul foarte repede si anul acesta si ca in fiecare an copiii au primit sub brad diverse jucarii si dulciuri de la Mosu’. Din sursa sigura stiu ca acele jocuri strategice le-a cumparat Mosu’ de la Libris.ro.

Mosu’ a vrut sa ne aduca aminte ca in curand o sa vina Primavara si ne-a adus un joc de cooperare Vremea Recoltei. Este un joc foarte util ce ne ajuta sa devenim cei mai buni fermieri, cu ajutorul lui facem cea mai tare echipa, invatam sa culegem toata recolta inainte de venirea iernii.

Vremea recoltei, Joc de cooperare

Un alt joc gasit sub brad este Scapa de lup un joc de societate si strategie foarte interesant. Tot ce trebuie sa facem este sa patrundem in stana si sa prindem mieii fara sa ne vada cainele de paza. Si acest joc ne-a placut foarte mult tuturor.

Scapa de lup

Pe Libris.ro am intrat si azi din nou, preturi bune, livrare rapida, poti avea incredere deplina in ei, pana si Mosu’ a apelat la ei anul acesta.

Si nu uitati sa va jucati, legati prietenii cu copiii folosindu-va de jocuri de strategie. Este distractiv, garantat!

 

Cosmeticele bio un must have

Salutare,

Pentru o femeie nu este deloc usor sa se mentina mereu tanara si frumoasa. Acest lucru il poate face insa daca alege pe termen lung cosmetice de calitate si duce un mod de viata sanatos. Chiar daca nu va reusi sa isi mentina formele de 90/ 60/ 90 toata viata , un ten perfect, un par sanatos acestea vor face o femeie sa fie frumoasa indiferent de varsta. Referitor la produsele cosmetice cele mai bune eu recomand cosmetice bio. De ce?

Deoarece aceste cosmetice sunt facute din ingediente naturale plante sau extracte din plante, ce nu au efecte adverse,contin vitamine si nu au in compozitie parfum, parabeni si alergeni.

In functie de varsta fiecarei persoane exista produse dedicate ce ne pot ajuta sa ne pastram frumusetea nativa cu care natura ne-a inzestrat.

Fie ca vorbim despre produse de ingrijire a corpului sau pentru ingrijirea parului, sau pur si simplu de produse de make-up sunt sigura ca cea mai buna alegere vor fi intotdeauna acele cosmetice bio de calitate ce ne fac viata mai frumoasa si corpul mai frumos.

De unde cumparam cosmetice bio?

Eu de curand am descoperit Vegis.ro, un mare magazin online pe sufletul meu de unde am achizitionat produse cosmetice bio ieftine si bune pentru intreaga familie.

Am ales pentru mine acest set pentru ingrijirea tenului format din crema de fata antirid si demachiant de la Gerocossen.

Algaderm Set Cadou Crema Antirid 35+ 50ml + Lapte Demachiant 200ml GEROCOSSEN

Pentru ingrijirea parului am ales un pachet aflat in oferta cu sampon si balsam pentru regenerarea parului deoarece imi cade foarte rau si imi doresc foarte mult sa am un par sanatos si bogat. Am aflat ca produsele de la Ziaja sunt foarte bune si imi doresc foarte mult sa ne incerc si eu asa ca nu am mai stat pe ganduri.

Pachet 1+1 Gratis Cu Ulei De Masline: Sampon Regenerant 400ml + Balsam Regenerant 200ml Gratis ZIAJA

Pentru copii am ales o pasta de dinti special creata pentru varsta lor ce ii va proteja impotriva cariilor , depunerilor si bacteriilor. Aceasta pasta de dinti contine 11 plante, calciu, zinc si argila are un gramaj de 50 ml si un super pret.

Pasta de Dinti pentru Copii 50ml FAVISAN

Cu siguranta vom fi foarte multumiti de aceste cosmetice bio de calitate. 

Daca si voi cautati calitate garantata la cosmetice bio ieftine va recomand Vegis.ro. Veti primi produse de calitate, preturi bune, livrare rapida direct dins toc in 24 de ore. Seriozitatea, profesionalismul si rapiditatea sunt numai cateva din motivele pentru care recomand Vegis.

Par uscat, deteriorat si rebel? Riduri, ten uscat? Vergeturi, piele uscata sau celulita? Acum puteti sa le spuneti adio daca folositi cosmetice bio de calitate de la Vegis.

 

Cana personalizata este mai curajoasa decat tine

Cand vorbim de cani personalizate vorbim de curaj. Acest obiect din care oamenii beau lichide pare sa strige:
-Ia mana de pe mine! Nu vezi ca sunt personalizata? Tu nu ai voie sa ma folosesti, nimeni nu are voie, in afara de stapanul meu!
Daca in familie mai folosim cani la comun, la birou este bine ca fiecare sa aiba cana lui din cauza afectiunilor de natura stomatologica sau a bolilor incurabile care se iau in acest mod. Canile transmisibile ne pot aduce herpes dureros si inestetic, stafilococi, virusul hepatic. De aceea investiti 25 de roni pentru a va tine flora microbiana acasa si ca sa nu imprumutati alta sub nicio forma.
Canile personalizate au mai mult curaj decat tine sa spuna:”Daca are numele si poza pe mine, este clar ca numai el trebuie sa o foloseasca! Nu intelegi asta?”
Alt exemplu? Vine seful cel pisalog sa-ti spuna ca el pune pret pe loialitate si ca nu intelege angajatul care pleaca la firma concurenta pentru cateva sute de lei in plus. Nu-ti vine sa-i spui de la obraz:
-Las-o naibii de loialitate, sefu, ca familia mea nu adora acest fel de mancare!
, dar nu este cazul sa te pui rau cu mai marele tau. Exista o cana curajosa, care-i va spune adevarul in locul tau:”Eu lucrez pentru bani. Daca vrei loialitate…ia-ti un caine!” Pe cea dedicata angajatului model, ascunde-o! In viziunea canii personalizate, angajatul doarme cu capul pe birou, cu teancul de dosare puse langa el demonstrativ si cu ochelarii asezati pe cel deschis.
Nu ar fi rau ca directorul sau managerul sa tina catre secretara cana cu mesajul: “Nu ma sperii! Am copii…”
Iti poti premia sotia pentru tot ceea ce face pentru famialia ei cu cana:”Pentru cea mai buna sotie”, iar celui care doarme toata ziua, bate-i obrazul cu mesajul:”Sunt bun in pat…dorm toata ziua”.
Fitoaselor care iti fac viata amara, personalizeaza-le canile cu :”Diva biroului” sau “Printesa”.
Pentru colegul insistent pe care nu-l placi, lasa la vedere mesajul:”Eu sunt ocupata. Tu esti urat. Sa ai o zi placuta!”
Stiati ce inseamna in mesajele codificat-haioase FBI? Female Body Inspector. Exista si cana din care bea doar sefa si cana dedicata eroului din birou bun la toate. Haioasa este si declaratia:”Munca ma fascineaza. As putea sa o urmaresc ore intregi…”
Exista si cani adresate profesionistilor, de tipul: “cel mai bun doctor”, “cel mai bun fotograf”, nominalizarilor la titlurile de “cel mai bun sot/tata/frate/fiu”, dar si cani care marturisesc adevarul cu cinism:”Sunt casatorit si practice sexul anual”.
Personalizarea canilor ar trebui sa fie bunul obicei care sa preceada deprinderea ca fiecare sa bea din cana lui. In special in familiile cu copii, ei trebuie sa fie protejati si as li se respecte dreptul la cana,tacam, pahar , farfurie personala. Pentru a nu se confunda intre ele, se poate recurge la personalizarea vaselor cu fotografia si numele utilizatorului.
La birou este ideal sa se utilizeze o strategie similara, dar se poate miza si pe mesaje gata formulate, adica, “Din cana acesta bea numai sefa”, “ Diva biroului “ (in general se stie care este si fiecare birou/institutie are diva ei, “eroul biroului”, adica,in traducere libera”omul bun la toate.”

Facts about your cervical mucus

Cervical mucus indicates hormonal fluctuations in the body. The levels of your body hormones can result in thinner or thicker mucus. The color may also be affected causing it to change from a transparent color to a creamy white. There are different types of cervical mucus.

Sticky and dry

This type of mucus occurs after ovulation ahead of the start of your period. The mucus quantity reduces in this phase and gets sticky.

Wet and watery

This change occurs before ovulation signifying, it is happening soon. During this period, a woman’s need for sexual intercourse increases in anticipation of getting pregnant.

Sticky and dry

The changes continue to occur because it is a cycle. This is the cervical mucus you will have after your menstruation period.

White, creamy and sticky

This is mucus that comes ahead of the start of your ovulation. This fluid provides a safe environment for conception.

Egg white and stretchy

This is the cervical mucus in ovulation. It is stretchy and appears egg white. This type of cervical fluid is produced just before ovulation. This is during a point when you are more fertile.

Cervical mucus and pregnancy

Cervical mucus plays a critical role in the body. If bacteria enter the reproductive system, it will cause you to have a high risk of STDs and infections. Therefore, the cervical fluid helps prevent bacteria from entering the reproductive system. The cervical mucus is responsible for conception changes to defend the sperm and give an atmosphere that lets the sperm to move with ease.

During pregnancy, the cervical mucus thickens to shield the baby from any external bacteria that can trigger harm. The amount of cervical fluid increases during pregnancy to help enhance the blood flow to the vagina. The fluid also changes to odorless, creamy, and white.

What influences your cervical mucus?

Different factors can affect the quantity and quality of the cervical fluid you produce. They include the following:

  • Reduced ovarian function
  • Breastfeeding
  • Delayed ovulation
  • Antibiotics
  • Dairy product intake
  • Excess weight: This can result in increased cervical fluid and hormonal imbalances
  • Vaginal soaps, deodorants, and creams
  • Sexual arousal
  • Sexual arousal
  • A few fertility medications
  • Discontinuing the oral contraceptive
  • Tranquilizers

What does having cervical mucus signify for pregnant women?

Every change in your body plays a role in different ways. Having cervical fluid may be normal, but at times it communicates critical information. For pregnant women, cervical mucus could be telling you something about your health. If you have cervical mucus or discharge that is accompanied by itching, you could be having a bacterial or yeast infection. However, if you have a non-itchy cervical fluid, there is no need to raise the alarm as this is normal.

Conclusion

Cervical mucus is normal but if you notice anything strange about it, be sure to talk to your doctor. For instance, if you are having an unlikable odor or feeling itchy or unexpected bleeding it is vital to seek specialized help. If you are not pregnant and you want to check your cervical mucus, ensure your hands are clean to avoid infection.