O solutie de moment

M-am intalnit de sarbatori cu un bun prieten din Bucuresti si mi-a povestit prin ce probleme financiare a trecut in ultima vreme si cum a reusit sa iasa din acest impas. Mi-a spus inclusiv ca a fost nevoit sa isi duca autoturismul propriu la un amanet pentru a isi putea onora datoriile la timp. Nu am putut sa nu il intreb de ce amanet auto si nu o alta solutie si mi-a spus ca aceasta solutie de moment a fost cea mai rapida si mai putin costisitoare pentru el.

Cum poti imprumuta bani de la amanetul auto?

Curioasa din fire si nestiind mai nimic despre un amanet masini l-am intrebat pe Gabi, prietenul meu care au fost pasii pentru a face un imprumut rapid de la acest amanet auto.

Mi-a spus ca a apelat in urma unei recomandari de la o persoana apropiata in care are incredere la Midas, un amanet auto bucuresti unde lucrurile s-au petrecut foarte rapid si sigur. In primul rand i-a fost evaluata masina rapid de catre un reprezentat, a fost incheiat un contract pentru suma in cocncordanta cu valoarea masinii. In contractul de amanet sunt trecute absolut toate costurile , dobanda termene de plata nu sunt alte costuri ascunse.Ca si documente pentru un imprumut oferit de amanet nu este necesara prezentare unei adeverinte de venit  ci se prezinta in original cartea de identitate a autoturismului, talonul masinii si cartea de identitate a proprietarului masinii. Valoarea evaluata a masinii se face in functie de model si marca anul fabricatiei, tipul combustibului si motorului, nr de kilometrii parcursi. Deosebit de important este faptul ca autoturismul lasat gaj amanetului pe permenul stipulat in contract ramane in siguranta intr-un garaj special amenajat de acest amanet auto este monitorizata permanent. Este ca si cum ti-ai lasa masina intr-o parcare cu plata numai sa o stii in siguranta! Iar daca proprietarul autoturismului doreste sa vanda autoturismul va primi sprijin din partea unui reprezentat al amanetului auto Midas pentru o evaluare corecta si pentru obtinerea unui pret corect.

Nu pare dificil deloc acest tip de imprumut insa trebuie sa se respecte termenele stipulate in contract si trebuie sa se plateasca dobanzile la timp pentru a nu se plati penalitati ca in cazul oricarui imprumut.

Pentru cei care sunt interesati de un amanet masini, Midas-amanet auto bucuresti poate fi solutia pentru un imprumut rapid.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *