Jocuri de strategie pentru copiii mari si mici

In anotimpul rece petrecem cel mai mult timp la caldura in casele noastre iar cand avem copilasi trebuie sa gasim diverse activitati ca sa nu se plictiseasca in casa. Noi de curand am apelat la jocuri de strategie. Din fericire am putut observa ca aceste jocuri strategice sunt o buna solutie pentru copii cat si pentru parinti. Aceste jocuri de strategie ne pune mintea la contributie plus ca au rolul de a dezvolta abilitatile de comunicare ale copiilor. Alege sa petreci timp de calitate alaturi de copilul tau! Cumpara jocuri de strategie, redescopera copilul din tine, pasiunile ascunse si invata impreuna cu copilul tau regulile si placerea de a te juca. Un jos strategic imbina utilul cu placutul, ajuta la dezvoltarea normala a copiilor cat si la crearea unei relatii strnase si bune intre copii de diferite varste cat si intre copii si parinti.

Nu te-ai mai jucat de mult timp? Nu ezita si incearca si tu sa te apropii de copilul tau prin intermediul jocurilor. Nu e o rusine sa te joci la nicio varsta. vei ramane surprins cat este de frumos si cate lucruri noi poti invata de la copilul tau si despre copilul tau.

Iarna ne ofera oportunitatea sa fim mai apropiati de copilul nostru. Este o ocazie buna sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si pentru a lega prietenii. Copiii vor invata sa fie sociabili si deschisi cu copiii din jurul lor si de ce nu si cu noi parintii.

De unde cumparam jocuri de strategie?

A trecut Craciunul foarte repede si anul acesta si ca in fiecare an copiii au primit sub brad diverse jucarii si dulciuri de la Mosu’. Din sursa sigura stiu ca acele jocuri strategice le-a cumparat Mosu’ de la Libris.ro.

Mosu’ a vrut sa ne aduca aminte ca in curand o sa vina Primavara si ne-a adus un joc de cooperare Vremea Recoltei. Este un joc foarte util ce ne ajuta sa devenim cei mai buni fermieri, cu ajutorul lui facem cea mai tare echipa, invatam sa culegem toata recolta inainte de venirea iernii.

Vremea recoltei, Joc de cooperare

Un alt joc gasit sub brad este Scapa de lup un joc de societate si strategie foarte interesant. Tot ce trebuie sa facem este sa patrundem in stana si sa prindem mieii fara sa ne vada cainele de paza. Si acest joc ne-a placut foarte mult tuturor.

Scapa de lup

Pe Libris.ro am intrat si azi din nou, preturi bune, livrare rapida, poti avea incredere deplina in ei, pana si Mosu’ a apelat la ei anul acesta.

Si nu uitati sa va jucati, legati prietenii cu copiii folosindu-va de jocuri de strategie. Este distractiv, garantat!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *