In cautarea terenului de vis

Si iata-ma ajunsa la sediul Agentiei imobiliare uitandu-ma impreuna cu agentul imobiliar pe lista de terenuri Magurele la Cyclon Imobiliare. Am ramas chiar surprinsa sa vad cat de multe anuntunturi pot gasi la o singura agentie imobiliara, se vede cu ochiul liber ca este vorba despre o agentie imobiliara mare, nu degeaba mi-a fost recomandata de catre o buna prietena, si ea la randul ei a apelat la Cyclon Imobiliare cand si-a cumparat superba ei casa Magurele. Adevarul este ca am fost avertizata inca de la inceput de Ana, prietena mea ca voi gasi o mare varietate de terenuri Magurele la Cyclon Imobiliare insa nu ma asteptam sa fie chiar atat de multe.Partea buna este ca sunt sigura ca voi gasi acel teren Magurele mult visat si voi construi pe el cea mai frumoasa casa Magurele.

Pare un vis indepartat insa anii ce au trecut am reusit sa strangem banii de  teren Magurele urmand ca apoi sa facem un credit si sa ne construim casa mult visata unde sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Ne-am facut foarte multe calcule pentru a vedea daca iesim mai bine daca cumparam casa gata facuta cei de la Cyclon Imobiliare ne-au pus la dispozitie preturi Magurele de minimum atat la terenuri cat si la vile de vanzare Magurele chiar am fost si am vazut cateva case si terenuri inainte de a lua o decizie. Am vazut impreuna cu sotul meu si cu agentul imobiliar cateva vile de vanzare Magurele frumoase nimic de zis insa niciuna dintre ele nu e ce noi doi ne dorim. Inca de cand ne-am casatorit am discutat cu sotul meu despre cum va arata casa visurilor noastre, ne dorim sa aiba 3 dormitoare, un living luminos si generos, o bucatarie mare cu tersasa si o mansarda mare si eleganta.

Prin urmare ne-am decis sa ne oprim la a ne uita la preturi Magurele de minimum la terenuri de la agentia imobiliara Cyclon Imobiliare, sa le vedem pe toate cele ce se potrivesc cerintelor noastre si bugetului nostru si sa luam cea mai buna decizie.

Trebuie sa mentionez ca pe intrega perioada a cautarilor ne-am auzit la telefon cu agentul imobiliar dedicat noua la telefon 0723.214.522 si pe adresa de email office@cyclonimobiliare.ro si va recomand si voua sa ii contactati prin ce mijloc de comunicare va doriti daca aveti nevoie de o agentie imobiliara puternica si bine dotata din Bucuresti sau din judetul Ilfov.

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *