Viziunea lui Deepak Chopra asupra iubirii sincere in 5 pasi esentiali

Celebrele carti Depaak Chopra au ajuns in sufletele multor oameni. Acest lucru se datoreaza manierei in care acesta vorbeste in scrierile sale, in modul in care se exprima si transmite exact ceea ce isi doreste. Alaturarea perfecta a cuvintelor creeaza adevarate opere de arta, ce sunt cunoscute pe intreg globul.

Toti cei care lectureaza cartile lui Deepak Chopra isi doresc sa ajunga la acea implinire interioara, ce aduce liniste deplina si simplifica viata. Asta e posibil insa doar prin intermediul iubirii – pentru familie, pentru partenerul de viata, pentru natura, pentru tot ceea ce ne inconjoara.

  1. Trebuie sa crezi cu adevarat in forta iubirii adevarate

Persoanele care intr-adevar cred in iubire, care spera cu ardoare sa o primeasca si care sunt perfect constienti de beneficiile sale in viata fiecaruia, au cele mai mari sanse de a o simti la o intensitate maxima.

Sa crezi in iubire e similar cu a crede in existenta universului. Atunci cand o astepti, aceasta va veni in viata ta. Dupa cum precizeaza si Deepak Chopra in cartile sale, Credinta in iubire este un fel de convingere spirituala.

  1. Nu iti limita iubirea doar la cateva persoane. Iubirea nu are limite, dupa cum se spune si in celebrele carti ale lui Deepak Chopra. Acesta este de parere ca noi, oamenii, nu trebuie sa oferim dragoste doar celor apropiati, celor din familie, ci si celorlalte persoane din jurul nostru.

El considera de asemenea ca in mod egal trebuie sa iubim tot ceea ce ne inconjoara, ce ne linisteste si ne aduce acea pace sufleteasca: rasaritul, apusul, cerul senin, iarba verde, neaua imaculata si asa mai departe.

  1. Cautarea iubirii ar trebui sa devina o cautare interioara profunda. Inainte de a iubi pe altcineva, trebuie sa te iubesti pe tine, sa te intelegi si sa incerci sa iti gasesti propriul echilibru. In cazul in care vei avea vreo deceptie in dragoste, aceasta iubire interioara te va ajuta sa depasesti mai rapid situatia si sa o accepti intr-un final, realizand faptul ca aprecierea sinelui este absolut necesara.

Un astfel de gol in inima ce apare in urma unei despartiri, nu poate fi astupat decat de tine insuti. Nicio alta persoana nu va putea face asta. Asadar, inainte de toate, trebuie sa simti adevarata implinire prin tine insuti.

  1. Iubeste oamenii care iubesc si cauta dragostea adevarata. Daca iti doresti o inima si un suflet linistit, cauta o persoana similara tie si iubeste-o nemarginit.

Cauti linistea interioara? Atunci indreapta-te catre mijlocul linistii. Daca iubesti nespus de mult natura, indreapta-te exact catre mijlocul ei si fa-i numai bine. Iti doresti un prezent luminos? Inconjoara-te de oameni buni, care imprastie lumina pura in jurul lor.

Asadar, daca iti doresti sa simti iubirea adevarata, stai in preajma oamenilor cu principii puternice, care au in vizor credinta pentru iubirea sincera si pura.

  1. Sa nu renunti sa crezi ca iubirea este o forta deosebit de puternica. Ultimul pas in atingerea iubirii supreme este sa crezi in ea si in forta incredibila pe care o are.

Insa, atunci cand oamenii nu cred in ea, tind sa urmareasca lucrurile trecatoare din viata, precum ar fi banii sau statutul in societate. Acestea nu actioneaza decat sub forma unor noniubiri, ce macina in interior orice persoana. De altfel, cei care sunt cu adevarat fericiti si impliniti, iubesc si sunt iubiti.

Asadar, celebrele carti Deepak Chopra ne ajuta sa privim viata si semnificatia sa cu alti ochi. Daca esti interesat de cateva titluri si continuturi extrem de atractive, la www.editura-foryou.ro vei gasi exact ceea ce cauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *