Tokuyo – fotolii de masaj de ultima generatie

Prietena mea are de ceva timp un fotoliu cu masaj. Imi place sa il folosesc de fiecare data cand merg la ea si deja mi-am propus sa imi cumpar si eu unul.

In cel mult o luna il voi comanda si abia astept sa il am si sa ma bucur de el, de beneficiile pe care le aduce pentru intregul organism.

Am cautat pe Internet o multime de informatii si am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa-l cumpar de pe Tokuyo.ro. De pe acest site l-a cumparat si prietena mea, deci am o recomandare solida in aceasta privinta.

Fotoliile de masaj de pe acest site sunt de ultima generatie. Ele au o multime de functii care ofera un masaj incredibil din toate punctele de vedere.

Fotoliu de masaj care mi-a atras cel mai mult atentia este Tokuyo TC – 677.

Acest fotoliu de masaj ofera un masaj 3D foarte benefic, masaj care poate avea grade diferite de intensitate. Daca vrei un masaj mai intens, alegi un masaj intens. Daca vrei un masaj mai sensibil, optezi pentru un masaj mai usor. Pentru a te simti extrem de comod, poti opta pentru masaj din postura cu gravitatie zero. Astfel te vei simti extrem de relaxat/a. Acest model de fotoliu de masaj are si functia de incalzire, deci va fi incredibil de bine in timpul iernii cand vii acasa dupa ce ai umblat prin frig.

Daca ai acest fotoliu de masaj, te poti bucura de seturi de proceduri profesionale de masaj. Acestea sunt: masaj manual de stimulare, masaj frectie, masaj cu batai, masaj frectie cu batati, masaj focus, masaj fix, modificarea pozitiei rolelor de masaj, intensitate si caldura.

Alte detalii legate de acest dispozitiv gasesti pe Tokuyo.ro. Pe acest site gasesti si alte modele de fotolii de masaj, care sunt putin diferite fata de cel despre care am vorbit mai sus. Poate iti place mai mult modelul TC – 710 Oxygen, Zero Gravity, cu incalzire sau modelul TC – 688, 3D, Zero Gravity, cu incalzire. Analizeaza bine toate variantele si alege-o pe cea mai potrivita pentru tine si nevoile tale.

Adresa ta de email nu va fi publicată.