Alegerea tratamentului cu peeling chimic

Te chinui zi de zi ca tenul tau sa arate perfect insa nu esti multumita de rezultatele oferite de cremele si tratamentele din comert sau din saloanele de cosmetica?Inseamna ca nu ai apelat inca la serviciile unei clinici de estetica medicala! Daca in trecut apelarea la tratamente de infrumusetare era mai dificil de accesat din cauza preturilor piperate ale acestora. In momentul de fata, lucrurile s-au schimbat radical – motiv pentru care oricine are nevoie de un tratament de infrumusetare/antiage poate contacta foarte usor o clinica specializata in acest sens.

Daca totusi inca iti faci griji cu privire la pretul acestora, atunci apeleaza cu incredere la mediul online unde poti gasi preturi estetica medicala bucuresti si poti compara preturile mai multor clinici, alegand serviciile care ti se potrivesc, la bugetul potrivit pentru tine.

Dintre toate tratamentele de infrumusetare disponibile in momentul de fata pe piata de profil, cel care se bazeaza pe peeling chimic reprezinta cea mai buna varianta pe care o poti alege pentru a-ti curata si infrumuseta tenul.

De ce Peeling Chimic?

Acest tratament indeparteaza celulele moarte ale tenului si stimuleaza producerea altora, ceea ce conduce la eliminarea imperfectiunilor fetei cauzate de diversi factori (soare, acnee, fumat etc.). Pentru ca acest lucru sa poate fi obtinut este nevoie de aplicarea unei solutii chimice pe fata.

15935609_1206794122707159_474514544_n

Stim foarte bine ca exista mai multe tipuri de ten, asadar, exista si mai multe tipuri de substante chimice astfel incat rezultatele sa fie eficiente pentru fiecare pacient in parte. Pentru ca nici o secunda sa nu existe riscul unor rezultate mai putin multumitoare, iata care sunt tipurile de peeling chimic la care trebuie sa apelezi in functie de tipul de ten pe care il ai:

  1. Persoanele care au tenul foarte sensibil trebuie sa apeleze la un peeling chimic superficial. Este realizat in majoritatea cazurilor cu acizii diluati, alphahidroxici. Această varianta da rezultate in tratarea liniilor fine, a petelor de pigment, a cicatricilor cauzate de acnee si a pielii uscate. De asemenea, acest tip de tratament este util si in cazul persoanelor care fumeaza deoarece reduce semnele de piele imbatranita cauzata de consumul de tutun.
  2. Pentru persoanele care prezinta semne mai profunde pe ten cauzate de acnee ori de culoarea mult prea inchisa a pigmentului pielii tenului, se recomanda apelarea la un peeling mediu. Avand in vedere ca acest tip de tratament patrunde pana in stratul profund al pielii, persoanele care apeleaza la acest tip de tratament trebuie sa aiba tenul mai rezistent decat in cazul persoanelor care apeleaza la un peeling superficial. Profunzimea patrunderii tratamentului se datoreaza in principal substantei chimice utilizata care este mai agresiva decat in cazul prezentat mai sus.

Reusita celor doua tipuri de peeling chimic depinde in mare masura si de respectarea indicatiilor medicului care a aplicat unul dintre aceste doua tipuri de tratament de infrumusetare, indicatii care depind de la persoana la persoana.

Nu pot sa inchei acest articol fara a mentiona persoanele care desi vor sa apeleze la acest tip de tratament de infrumusetare nu o pot face din varii motive. Astfel, femeile care sunt insarcinate ori care alapteaza, precum si persoanele care sufera de diabet ori cancer nu pot apela la acest tip de tratament de infrumusetare. Insa, acest lucru nu inseamna automat ca ele nu pot apela la un alt tip de tratament de infrumusetare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *