Top 3 lucruri de avut in vedere cand amenajezi un spatiu hotelier

Atunci cand ajung intr-o camera de hotel, oaspetii se asteapta sa se simta ca acasa. Tocmai din acest motiv, ca sa primesti un feedback pozitiv din partea lor, dar si ca sa atragi din ce in ce mai multi clienti, trebuie sa te asiguri ca le oferi acestora ceea ce isi doresc. Pentru a reusi acest lucru este foarte important sa ai in vedere cateva aspecte esentiale in ceea ce priveste amenajarea spatiilor din unitatea de cazare pe care o conduci.

Descopera ce trebuie sa ai in vedere atunci cand amenajezi o camera de hotel:

  • Podeaua

Pentru a reusi sa le oferi  celor care iti trec pragul confortul de care se bucura in propriile locuinte, trebuie sa ai in vedere, in primul rand, alegerea unei podele potrivite. Desi in cele mai multe camere din unitatile de cazare exista mochete si covoare, pentru a reusi ceea ce ti-ai propus ar fi de preferat sa alegi un parchet de calitate. In primul rand, acest tip de podea confera eleganta si caldura oricarei incaperi, lucru care va reprezenta un plus pentru turistii pe care ii gazduiesti. In al doilea rand, acesta este mult mai usor de intretinut, comparativ cu mochetele, ceea ce inseamna ca oaspetii se vor putea bucura nu doar de confort, ci si de o igiena impecabila. In acest sens, poti comanda parchet dublu stratificat de la Valprestparchet, unul dintre cele mai apreciate magazine online din aceasta bransa. In mod sigur, daca vei face alegerea potrivita, vei reusi sa fii pe placul clinetilor.

  • Baia

In general, turistii pun mare pret pe facilitatile de care se pot bucura intr-un hotel, intrucat acestea sunt cele care ii ajuta sa se simta ca acasa. Drept urmare, ar trebui sa ai in vedere acest lucru si sa acorzi o importanta deosebita nu doar camerelor, ci si bailor. Cu alte cuvinte, asigura-te ca acestea dispun de toate obiectele necesare unui ritual de ingrijire. Astfel, poti achizitiona uscatoarele hoteliere pentru par de la Sanito si tot de aici poti intra in posesia unor sapunuri lichide de calitate, dar si a altor produse profesionale. Fara indoiala, daca vei acorda atentia cuvenita grupului sanitar, vei reusi sa iti impresionezi intr-un mod placut oaspetii si, totodata, vei obtine un feedback pozitiv din partea lor.

  • Piesele de mobilier

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere in amenajarea unui astfel de spatiu este alegerea pieselor de mobilier. Mai exact, opteaza pentru mobila moderna, care sa garanteze un aer primitor camerei, dar acorda atentie si proprietatilor acestora. In acest sens, ai grija ca toate obiectele pe care le alegi, fie ca este vorba despre pat, noptiera sau dressing, sa fie confectionate din materiale rezistente si, de asemenea, sa fie usor de intretinut. Cu certitudine, daca vei tine cont de aceste lucruri, vei reusi sa pui la dispozitia turistilor camere care sa le asigure o sedere relaxanta si care sa raspunda tuturor nevoilor lor.

Iata, asadar, care sunt lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand amenajezi o camera de hotel, astfel incat sa le oferi oaspetilor tai toate conditiile de confort.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *