Jocuri pacanele clasice încă apreciate de jucători

Deși tehnologia a dus la o schimbare semnificativă în domeniul jocurilor de cazinou, iar pe zi ce trece apar noi sloturi pentru jucători, mereu va exista preferința pentru jocuri pacanele clasice. Ce înțelegem prin pacanele clasice? Inițial, pacanelele aveau 3 sau 5 role și simboluri care atrăgeau jucătorii prin simplitatea lor, printre acestea numărându-se fructele, norocosul simbol „7”, barurile sau clopoțeii. Funcțiile nu erau atât de bine dezvoltate cum sunt în prezent, dar jucătorii le-au iubit și continuă să o facă, deși au de ales dintr-o gamă variată de jocuri cu noi caracteristici. Chiar de la momentul apariției acestor jocuri, au existat câștiguri neașteptat de mari, motiv pentru care au și evoluat și au ajuns în ziua de azi să ocupe un loc important pe piață.

Jocuri pacanele clasice

Interesant în istoria pacanelelor este faptul că la început, pentru acestea nu existau plăți în numerar, ci se ofereau câștigătorilor gume, metoda prin care puteai câștiga fiind foarte simplă. La un joc de pacanele clasice cu fructe trebuia să reunești 3 simboluri cireașă și dacă reușeai primeai imediat un pachet de gume cu aromă de cireșe. Dacă reuneai 3 struguri, primeai un pachet de gume cu aromă de struguri și tot așa. Practic, primeai guma cu aroma specifică simbolurilor jocurlui respectiv. Sună distractiv, nu? Această regulă era aplicată ca măsură de precauție deoarece, la momentul apariției acestor jocuri, exista o lege care interzicea jocurile de noroc. Prin aceste premii, multe jocuri pacanele au putut fi jucate fără nicio restricție, oferind jucătorilor atât distracție, cât și siguranță.

După cum bine știți lucrurile s-au schimbat radical de-a lungul timpului, dar cert este că aceste jocuri pacanele și-au păstrat esența în continuare. Au luat naștere cu scopul de a asigura disctracție și relaxare, fiind o activitate perfectă pentru timpul liber și au rămas cu aceste elemente importante pentru care sunt căutate în număr atât de mare și astăzi. Ceea ce este nou este dat de faptul că industria cazinourilor a pătruns și în mediul online, dezvoltându-se tot mai mult, deoarece acest mediu oferă numeroase beneficii jucătorilor, motiv pentru care aceștia sunt atrași către pacanele online. Pacanelele clasice vor fi mereu pe gustul jucătorilor și deși au apărut noi jocuri, precum sloturile progresive sau 3D, specialiștii în pacanele  online nu renunță la jocuri pacanele clasice cunoscute de toți. Este cu adevărat o veste bună că te poți bucura de jocuri pacanele online. Voi prezenta în continuare două exemple de jocuri pacanele clasice pe care sigur le-ai jucat, iar dacă nu le-ai încercat încă ar trebui să te încerci măcar o dată.

 Pacanele online clasice

Pentru fiecare persoană care a luat vreodată contact cu jocuri pacanele online următoarele nume vor suna cunoscut pentru că au devenit foarte populare în ultimul timp. După cum știți, acum poți juca pacanele online, iar partea cea mai bună este că le poți găsi pe cele clasice care te ajută să simți cu adevărat experiența jocurilor casino.

  1. Book of RA

Book of Ra face parte din categoria de jocuri pacanele pe care le poți juca online. Acesta are 9 linii de plată, 5 role și o grafică inspirată din Egipt. Aici predomină simbolurile cu bijuterii și altele care sunt legate de tematica respectivă, cum ar fi un sarcofag sau arheologi. Simbolul Wild și Scatter-ul sunt reprezentate de Cartea Ra.  Acestea sunt simboluri cu valoare ridicată, dar sunt și simboluri cu valoare mai mică și acestea sun cifra 10 și literele A, K, Q, J  Este un joc de pacanele clasic prin structură și grafică, dar are și funcții noi, cum ar fi funcția Gamble cu ajutorul căreia poâi obține câștiguri mai mari. Această funcție îți aduce un joc în care trebuie să selectezi 2 cărți de aceeași culoare. Dacă ghicești cărțile corecte, câștigurile ți se vor dubla, dar există și riscul să pierzi câștigurile dacă continuin jocul din aceatsă funcție și alegi greșit cărțile. Dacă nu îți place să riști, pur și simplu nu activa funcția. Depinde doar de tine!

  1. Lucky Lady Charm

Și Lucky Lady Charm face parte din categoria de jocuri pacanele online, având o structură clasică. Pe lângă faptul că este un cunoscut joc clasic, acesta este considerat și unul dintre jocurile cu cele mai mari șanse de câștig pentru jucător. Unele simboluri ale acestui joc sunt asemănătoare precedentului, există cifrele 9 și 10 și literele A, Q, K, J, dar sunt si simboluri speficice date de lucruri purtătoare de noroc, după cum sugerează și numele jocului. Printre acestea se numără piciorul de iepure și trifoiul cu patru foi. Simbolul Wild este dat de logo-ul jocului (fata blondă), iar Scatter-ul este un cristal, acesta din urmă aducându-ți 15 runde de rotiri gratuite ce îți pot tripla câștigurile.

Se pare că niciodată nu se va renunța la lucrurile clasice, dar nu înseamnă că acestea sunt plictisitoare sau că nu stârnesc interesul. Dimpotrivă, multe jocuri pacanele clasice au noi funcții sau tematici care îmbină clasicul cu noul, rezultatul fiind unul plăcut pentru jucători.

Joacă și tu pacanele online pe cele mai bune case de pariuri online!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *