Bicicleta un mijloc de distractie

Cine nu s-a plimbat cu bicicleta cand era copil? Ne aducem si acum aminte de dupa amiezile petrecute cu gasca de copii, tipand, razand si plimbandu-ne cu bicicletele.

Zile frumoase, zile fericite, zilele copilariei noastre, zile cand nu stiam sa umblam cu un ipad, sau pe laptop sa vedem desene animate, ci doar seara o jumatate de ora sau o ora in functie de programul transmis de televiziunea romana.

Aceasta a fost copilaria noastra, jocurile de distractie si plimbarile cu bicicleta , care ne faceau sa ne simtim copii, sa ne simtim fericiti si sa nu ne dorim nimic mai mult decat sa ne jucam.

Acum insa timpurile s-au schimbat, nu prea mai vezi copii la joaca, sa bata mingea, sau sa sara coarda,  sau pe alee cu bicicicleta, acum vad copii afara care stau pe telefoane, sau pe tableta daruita de parinti, insa ce mai conteaza atata timp cat ei sunt afara si parintii stau linistiti in casa.

Cand oare s-au schimbat toate acestea? cand bicicleta nu mai pare atat de distractiva precum un joc pe calculator?

Nu sunt de acord cu ceea ce se intampla, si cu siguranta copii mei vor stii cum e sa te plimbi pe doua roti, sa razi si sa simti emotia primei plimbari cu acest vehicul minunat, cum e sa simti ca poti cuceri lumea atunci cand mergi singur fara roti ajutatoare.

Dragii mei incurajati-va copii sa aiba diverse activitati afara, in natura, sa ia contact cu lumea, petreceti cat mai mult timp impreuna cu ei, deoarece acestea sunt niste momente in viata cu care nu ne vom mai intalni vreodata.

Avem posibilitati mai bune fata de copilaria noastra, puteti sa achizitionati si voi o bicicleta electrica si sa va plimbati impreuna cu copii in parc, cu siguranta ca va fi foarte distractiv, iar copii vostri o sa va vada ca un model in viata lor.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *