Contello.ro ne invata ce este auditul intern

Multi dintre noi ne-am intrebat macar o data Ce este auditul intern?

Ei bine raspunsul la aceasta intrebare ni-l poate da fara doar si poate contello.ro,o firma de audit financiar care ne sta la dispozitie pentru a ne ajuta sa deslusim tainele auditului intern.

Oricine este interesat de acest subiect poate solicita in mod gratuit serviciile de consultanta de la Contello si va putea afla direct de la specialisti tot ce trebuie sa stie referitor la auditul intern.Cum?

Primul pas care trebuie facut este ca persoana interesata sa puna mana pe telefon si sa sune la numarul de telefon +40.721.591.487unde va beneficia de consultanta gratuita sau va putea pur si simplu sa solicite direct de pe site o oferta de audit. Nu este niciun secret la mijloc trebuie doar sa intrati pe contello.ro sa va informati si sa intrati in legatura directa cu oameni care se pricep cu adevarat la auditul intern.

Dupa o simpla navigare pe site-ul contello.ro am aflat informatii valoroase despre auditul intern si vreua sa va spun si voua ce am aflat deoarece sunt sigura ca aceste informatii valoroase va vor fi de ajutor in viitorul apropiat.

Am aflat ca auditul intern al unei societati este o activitate independenta care se practica conform normelor CAFR(nore de cuprind reguli de organizare, exercitare si implementare a auditului intern cat si codul de etica pentr profesia de auditor intern). Auditul are ca scop elaborarea unei opinii independente a controlului, managementul riscului si a proceselor de conducere.

In ccea ce priveste persoanele care isi pot exercita dreptul pentru audit intern  acestea pot fi persoane din interiorul societatii audiate cat persoane din exterior cum ar fi auditorii financiari.

Pnetru mai multe informatii cat si pentru oferta de pret pentru eleborarea unui raport de audit intern apelati cu incredere la contello.ro, ei stiu cu adevarat „Ce este auditul intern?” si va pot ajuta sa intelegeti pas cu pas cum se face , cat costa si la ce foloseste.

.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *