Super cars disponibile la Elite Cars Leasing, dealer auto cu 3 sedii în țară

La volanul unei super mașini te simți ca și când ai cuceri lumea. Deși se spune că nu haina face pe om și deci nici mașina nu te face mai mult sau mai puțin important în societate, acest bun este unul de reper. Pentru ce statut financiar ai, pentru ce potențial ai în domeniul tău de activitate. Așadar, pentru cei care își doresc cu adevărat să iasă din tipare și să fie remarcați în trafic, o mașină din gama super cars va fi interesul.

Deși acestea au devenit tot mai accesibile în ultimii ani, rămâne de actualitate faptul că nu oricine își permite Porsche Cayman in leasing spre exemplu. Publicul este unul restrâns și tocmai acest element al exclusivității îi atrage pe unii – să aibă ceea ce doar unii pot avea, nu oricine și, evident, doar puțini din acei unii despre care vorbim.

Ce mașini din gama super cars pot fi achiziționate de la Elite Cars Leasing

Elite Cars Leasing este dealerul auto ce și-a clădit o reputație solidă în domeniu. Ce face diferit se referă la faptul că verifică minuțios fiecare mașină pe care o pune la vânzare. Unele sunt noi, unele aduse la comandă sau disponibile imediat în stocul intern, fiind rulate. Kilometrajul lor este unul real. Pot fi făcute toate verificările dorite, pentru că un potențial cumpărător să fie 100% convins de alegere. Însă, nu vor fi necesare alte verificări și implicit alte costuri pentru aceste verificări, cei de la Elite Cars Leasing pun totul la dispoziția celor interesați să cumpere.

Modul în care faci achiziția contează de asemenea. De la Elite Cars Leasing poți cumpăra clasic, achitând toată contravaloarea mașinii. La fel de bine poți opta pentru leasing auto, caz în care vei primi consiliere din partea echipei. Tot cu ajutorul acesteia vei realiza și dosarul cu acte necesar. Colaborează cu diverse instituții de profil, astfel încât aprobarea unei cereri de acest tip vine rapid.

Ce tipuri de super cars poți alege

Lamborghini, Rolls-Royce, Ferrari, McLaren sunt câteva branduri auto pe care le vei găsi aici. Ai de asemenea opțiuni diverse la gama premium, dar și la mașinile uzuale, populare pe care publicul larg le alege mai des.

Oricare ar fi alegerea ta, poți vedea mașina dorită și poți pleca cu ea direct din showroom. În acest sens descoperă cele 3 locații fizice din țară, din capitală, Brașov și Bacău. Până când vei face asta ești la un click distanță să descoperi mașina perfectă pentru tine. În pagina online ai toată gama auto, fiecare model de mașină este prezentat în detaliu, de la numărul de kilometri până la motorizare, cai putere și alte detalii tehnice. Tot aici poți vedea și calcula prețul ratei la leasing, având costurile nete și brute menționate.

Mașina pe care o conduci spune multe despre tine, despre cine ești, ce interese ai. În plus, îți dorești siguranță și confort. Combină toate aceste pretenții și alege mașina perfectă de la Elite Cars Leasing.

Contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *