Vara asta ma răsfăț cu rujurile de la Maybelline SuperStay Matte!

Știu că v-am mai spus și cu altă ocazie însă pur si simplu ador rujurile persistente de buze Maybelline SuperStay Matte Ink și nu mă pot abține să nu le recomand. Mi-am cumpărat în repetate rânduri de la Notino, mai multe nuanțe din acest ruj minunat și parcă aș mai vrea să adaug câteva nuanțe la următoarea comandă.

Pur și simplu nu mă satur să le port, mai ales acum vara și am și câteva argumente serioase pentru care le recomand din inimă.

Aceste rujuri sunt cunoscute pentru rezistența lor îndelungată, culoarea intensă și efectul mat. Iată câteva aspecte importante despre ele care nu pot trece neobservate:

  1. Rezistență îndelungată: Maybelline SuperStay Matte Ink este un ruj faimos pentru faptul că oferă o rezistență îndelungată, păstrând culoarea pe buze pentru ore întregi. Aceasta se datorează tehnologiei de fixare avansată a culorii pe care Maybelline o folosește cu succes pentru produsele sale cosmetice de top.
  2. Formula mată: Rujurile din gama SuperStay Matte Ink au un aspect mat, oferind buzelor un aspect elegant și sofisticat. Formula mată este foarte apreciată pentru că rezistă mai bine și conferă un finisaj modern. Aceste nuanțe nu se demodează niciodată și fac posibilă realizarea unui machiaj fără cusur.
  3. Pigmentare intensă: Culoarea acestor rujuri este intensă și opacă. De obicei, o singură aplicare este suficientă pentru a obține o acoperire completă și uniformă a buzelor. Acest fapt înseamnă un produs economic și bun de care pur și simplu te bucuri mai mult timp.
  4. Confort: Deși sunt formule mate, SuperStay Matte Ink are tendința de a fi mai confortabile decât alte rujuri mate, deoarece nu se usucă complet pe buze. Acest lucru asigură hidratare și confort pe durata purtării. Frumos și de calitate,  fix ce îți dorești de la un ruj de buze.
  5. Nu se transferă: Un alt aspect impresionant al acestor rujuri este că au tendința de a rezista la transfer. Odată ce culoarea se fixează, nu se vor transfera ușor pe căni, pahare sau alte suprafețe. Până și soțul meu iubește acest ruj deoarece nu mai e nevoit să se șteargă atunci când îl sărut.
  6. Varietate de nuanțe: Gama SuperStay Matte Ink oferă o varietate de nuanțe, astfel încât să poți găsi cu ușurință culoarea potrivită pentru gusturile și preferințele tale. Eu am deja un întreg arsenal de rujuri în dotare. Care este preferatul tău?

Singura problema poate aparea la demachiere la acest ruj. Datorită formulei persistente, este posibil să ai nevoie de un demachiant cu ulei sau bifazic pentru a înlătura complet rujul de pe buze, dacă v-am zis că nu se ia ,credeți-mă pe cuvânt sau mai bine vă puteți convinge și voi de acest lucru.

Ați incercat rujurile Maybelline SuperStay Matte Ink de la Notino? Dacă nu ce mai așteptați? Vara asta se poartă rujurile în culori vii, radiante, rujurile care ți se potrivesc si care te fac să te simți frumoasăsi răsfățată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *