In vacanță la mare cu produsele potrivite

Tocmai ne-am întors din vacanță de la mare. Ce e frumos se termină repede! A fost prima vacanță în care am plecat doar noi 5 și as minți dacă aș spune că a fost fără peripeții dar a fost o vacanță reușită.

Când pleci în vacanță la mare cu 3 copii mici de vârstă, primul lucru la care te gândești e sănătatea acestora. Și cum protecția solară este foarte importantă în sezonul cald m-am pregătit din timp cu produse de calitate de la Notino. Cu produsele potrivite și cu niște reguli de care am ținut cont, copiii mei dar și noi am avut parte de un bronz frumos și sănătos.

Pentru copii am ales un spray de la Nivea Sun Kids Sensitive cu SPF 50.

Spray-ul pentru protecție solară SPF 50+ Nivea Sun Kids Sensitive este un produs special conceput pentru a proteja pielea delicată a copiilor de efectele nocive ale razelor solare. Iată cum să-l folosești corect:

  1. Alege momentul potrivit: Aplică spray-ul cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare. Astfel, pielea va avea timp să absoarbă produsul și să devină protejată.
  2. Aplică uniform: Asigură-te că acoperi toate zonele expuse la soare, inclusiv spatele, umerii, fața și picioarele copilului. Fii atent să nu omiti vreo zonă.
  3. Nu uita de urechi și gât: Aceste zone pot fi uitate adesea, dar sunt sensibile și pot arde foarte ușor. Asigură-te că le protejezi cu spray-ul.
  4. Evită contactul cu ochii și gura: În timpul aplicării, ai grijă să nu atingi ochii sau gura copilului. Dacă acest lucru se întâmplă, clătește cu grijă cu apă curată.
  5. Reaplică frecvent: Reaplică spray-ul la fiecare 2 ore sau mai des în cazul în care copilul s-a scăldat sau a transpirat excesiv, pentru a menține protecția solară.
  6. Protejează-te și prin alte mijloace: Spray-ul de protecție solară este un instrument important, dar poți îmbunătăți protecția și prin purtarea unor pălării, ochelari de soare și haine cu factor de protecție solară (UPF).
  7. Păstrează produsul la umbră: Expunerea prelungită la soare poate afecta calitatea spray-ului. Păstrează-l într-un loc răcoros și întunecat, departe de razele solare directe.
  8. Consultă-te cu medicul: Dacă copilul are pielea sensibilă sau alte condiții medicale, este întotdeauna recomandat să discuți cu medicul înainte de a utiliza orice produs de protecție solară.

Respectând aceste instrucțiuni, vei asigura o protecție adecvată împotriva razelor UV și vei contribui la menținerea sănătății pielii delicate a copilului tău în timpul expunerii la soare.

Deși recunosc că și eu am folosit spray-ul pentru piele sensibilă a copiilor am mai avut în bagajul de vacanță 2 produse Avon, un ulei pentru bronzare și un spray răcoritor după soare. Aceste produse le-am folosit eu și soțul meu și am fost foarte mulțumiți de acestea.

 

Spray-ul răcoritor are efect calmant și revigorat și a mers de minune în fiecare zi după ce ne întorceam la plajă.

Uleiul pentru bronz l-am folosit aproape în fiecare zi pentru picioare. Mereu mi-am dorit picioare bronzate uniform și cum eu ma bronzez mai greu, am preferat să insist cu protecție SPF 50 pentru umeri și spate și uleiul cu vitamina E și ulei de cocos l-am folosit doar pentru membrele inferioare. Rezultatul? Eu sunt mulțumită de alegerile făcute și sunt de părere că poți avea parte de un concediu plăcut la mare,fără stresul razelor UV. Atât copiii cât si noi adulții am avut produsele adecvate pentru nevoile noastre și ne-am putut bucura în deplină siguranță de razele soarelui.

Voi ce produse de protecție solară folosiți? Ati văzut oferta de produse pentru protecție solară protecție solară de la Notino?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *