Rent a Car Bucuresti – inchirieri auto de care ai nevoie

Cate vacante ai petrecut acasa? Nu te-ai plictisit de aceeasi placa? Nu ai vrea sa incerci totusi si ceva nou, cum ar fi sa vizitezi locuri noi, pe care ti-ai dorit dintotdeauna sa le vizitezi, dar nu ai avut mijloc de transport?

Daca sit u te regasesti in randurile scrise mai sus, atunci solutia pentru tine este Rent a Car Bucuresti – firma de inchirieri auto Bucuresti care iti pune la dispozitie peste 80 de modele de masini, disponibile pentru inchiriere!

Daca ai carnet de conducere, dar nu ai masina personala (cum este si cazul meu), ei bine firma iti vine in ajutor cu multe modele de masini perfecte pentru o vacanta meritata, masini care nu sunt doar placute ochiului, dar care si ofera conditii maxime de confort, din toate punctele de vedere.

De ce sa apelezi la „Rent a car”:

– sunt rapizi;

– au preturi pentru toate buzunarele;

– se adapteaza usor nevoilor de inchirieri auto ale clientilor lor, pentru a oferi cele mai bune solutii;

– sunt seriosi;

– au o oferta diversificata de branduri de top;

– ofera servicii complete.

Conditiile de inchiriere sunt foarte clare, asa cum sunt prezentate si pe site:

„In momentul in care veti prelua masina trebuie sa semnati in mod obligatoriu contractul de inchirieri masini si sa prezentati in original permisul de conducere si actul de identitate. Trebuie sa aveti permis de conducere de cel puţin un an (in situatia in care permisul este mai nou de un an veti achita o taxa de 5 euro pentru fiecare zi de inchiriere).

Masinile inchiriate din Bucuresti, nu pot fi conduse in afara drumurilor nationale. Este interzisa folosirea masinii pe drumurile neasfaltate si pe drumurile forestiere. Costul eventualelor daune produse pe astfel de drumuri va fi suportat integral de client prin retinerea unei parti din garantie dupa caz.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *