Mobila noua sau la mana a doua

Cand mi-am mobilat locuinta am avut de ales intre mobila noua si mobila la mana a doua. Am ales prima varianta, deoarece era mai potrivita pentru mine. Am ales mobila noua si nu orice mobila, ci mobila la comanda , deoarece am vrut sa fie perfecta.

Din moment ce mi-am permis financiar, nu avea sens sa imi cumpar mobila la mana a doua. Da, poate as fi optat pentru mobila la mana a doua daca voiam mobila din lemn masiv, de exemplu, care e o mobila scumpa. Insa, ce am vrut eu era acceptabil din punct de vedere financiar.

Mobila noua a fost cea preferata de mine si pentru faptul ca am primit garantie, ceea ce pentru mine a contat.

Mi-am cumparat un apartament nou. Am vrut ca totul sa fie nou in el si bineinteles ca am optat pentru mobila noua. Aceasta a fost optiunea mea si ma bucur ca am ales asa.

Insa sunt multe persoane care cumpara si mobila la mana a doua. Mobila la mana a doua este o alegere ideala atunci cand nu iti permiti financiar sa cumperi mobila noua. Sunt piese de mobilier la mana a doua care arata incredibil de bine, care nu sunt deteriorate si care pot fi pe placul tau.

Sunt persoane care aleg mobila la mana a doua si pentru faptul ca vor mobila din lemn masiv, de exemplu. Asa cum spuneam si mai sus, mobila din lemn masiv este foarte scumpa. Te va costa foarte mult sa cumperi in toata casa mobila din lemn masiv noua. La mana a doua insa iesi mult mai ieftin.

Pentru mobila la mana a doua opteaza de multe ori si persoanele care stau cu chirie. Din moment ce nu e casa ta, nu iti convine sa investesti prea mult. La fel e o solutie si pentru persoanele care au un apartament pe care vor sa il dea in chirie.

Acum, depinde de preferintele tale. Eu insa, cred ca mobila noua e cea mai buna solutie, indiferent de situatie, deoarece e de calitate, primesti garantie si e accesibila la pret daca nu vrei sa fie fabricata din materiale foarte scumpe.

Daca esti in cautarea unui magazin de mobila cu preturi corecte, intra pe MobiliCasa.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *