Miscare Pe Benzi De Alergat

O banda de alergat, fie ca este profesionala sau nu,  este utila tuturor persoanelor care vor doar sa faca miscare sau vor sa dea cateva kilograme jos. Banda de alergat ar trebui sa fie nelipsita din orice casa, deoarece are o serie de beneficii asupra organismului. Totusi, cand doresti sa iti achizitionezi una, nu poti alege orice produs deoarece fiecare banda are anumite caracteristici, in functie de modul si scopul pentru care o folosesti. Exista benzi de alergare pentru uz casnic, benzi alergare profesionale, de alergare pentru hoteluri si cluburi, astfel incat raportat la necesitatie tale poti sa iti cumperi o banda de alergare care sa se plieze perfect pe tine si de posibilitatile tale.

Banda de alergare inSPORTline inCondi T400i

Benzile de alergat au diverse dimensiuni, se pot plia sau nu, dispun de inclinare automat, asadar in functie de scopul in care ce iti doresti sa o utilizezi, fie ca sa te plimbi, sa alergi sau sa combini dificultatea poti alege un anume tip de banda, bazat pe puterea motorului si pe marimea efectiva a spatiului de alergat.

Chiar daca o banda de alergare pare a fi cea ideala pentru tine din specificatii, trebuie sa afli si parerile altor utilizatori. In functie de ce iti doresti sa realizezi cu produsul de fitness, trebuie sa alegi cu mare grija specificatiile dorite. Trebuie sa te gandesti ce tip de alergare vrei sa incluzi in exercitiile tale, pentru a putea sa faci alegerea potrivita, respective ce tip de banda alergare, electrica sau magnetica.

Motorul este un aspect foarte important in alegerea unei benzi de alergat deoarece acesta determina tipurile de exercitii pe care le poti realiza, dar este si strans legat de greutatea maxima pe care o poate sustine. In functie de ce tipuri de exercitii iti doresti sa faci, marimea benzii de alergat este foarte importanta. Pentru plimbare, o lungime de 120-140 cm este ideala, pe cand pentru alergat este recomandata una de 150 cm sau chiar mai mult.

Majoritatea benzilor de alergare au o viteza de aproximativ 10-15 km/h in medie, dar cele mai puternice pot ajunge chiar pana  la o viteza maxima de 25 km/h. Este foarte indicat sa iti alegi banda in functie de conditia fizica si de scopul pe care il ai.

Pentru a facilita exercitiile, producatorii includ o serie de programe presetate, in functie de tipul de utilizator si de tipul de exercitiu. Astfel, exista programe pentru slabit, pentru tonus, pentru cardio sau doar pentru alergat, banda de alergare ajustand automat viteza si, daca este cazul, inclinarea.

Majoriatea benzilor de alergat sustin o greutate maxima care poate oscila de la 100 kg pana la 180 kg, in functie de gama si banda de alergare pret. Se recomanda, totusi, alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 20 kg mai mare decat cea a utilizatorului, pentru a nu suprasolicita motorul, astfel reducandu-i uzura.

Este foarte important ca o banda de alergare sa poata fi transportata cu usurinta inainte si dupa exercitii, astfel incat trebuie sa fii atent la greutatea acesteia. Pentru a putea alege una potrivita pentru tine, trebuie sa ai deja in minte locul in care iti vei face exercitiile si locul de depozitare. Majoritatea benzilor de alergat sunt gandite si pentru cei mai in varsta, pentru cei care se recupereaza dupa accidente sau pentru cei care au un grad ridicat de obezitate, deci inca un plus.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *