Implant dentar de calitate de la Implant & Esthetic Center!

Nu credeam vreodata ca voi avea nevoie de un implant dentar! Si cu toate astea se pare ca zambetul meu fermecator, fara cusur de ceva vreme a suferit modificari. De durere, de teama am tot amanat sa ma ma duc la cabinetul stomatologic, mama imi tot zicea ” de nu vei ramane tu stirba, treaba ta!”. Nu am vrut sa o cred, frica mea era mult prea mare si aveam alte lucuri mai importante de facut! Cel putin asa credeam atunci….. Din pacate m-am inselat amarnic, dantura mea chiar a avut de suferit, prea mult inconstienta strica iar acum iata-ma venind de la cabinetul stomatologic cu lacrimi in ochi deoarece atat de tanara am nevoie de implant dentar. Doare al naibii de rau vinovatia, poate daca ascultam acum nu mai eram atat de suparata.

Cat costa un implant dentar?

Pe langa frica de durere mai am o mare temere referitoare la bani. Nici nu am avut curaj sa intreb la cabinet cat costa un implant dentartraiam cu impresia ca aceasta interventie costa o avere la o clinica stomatologica in Bucuresti dar din fericire m-am inselat. Pare intr-adevar o interventie destul de dificila ce implica timp si multe materiale insa daca ajungi pe mana unor specialisti totul va decurge bine.

La cine apelam pentru un implant dentar?

Cabinete stomatologice sunt foarte multe, mai ales in Bucuresti insa eu am ales sa ma dau pe mana celor de la Clinica Stomatologica Implant & Esthetic Center unde am mai fost in trecut pentru o extractie masea de minte si am fost foarte multumita de felul cum s-au comportat cu mine si mi-au castigat increderea si cred ca sunt cei mai potriviti pentru primul meu implant dentar.

Aceasta clinica stomatologica in Bucuresti ofera ofera pacientilor sai tratamente de ultima generatie prin mijloace tehnice moderne la cele mai bune preturi si au grija sa nu doara nici macar procedura de implant dentar.

Cum intram in contact cu Clinica Stomatologica Implant & Esthetic Center?

Pentru implant dentar ca si in cazul oricarei alte interventii stomatotogice totul incepe cu un telefon pentru o programare la numarul de telefon 0314.011.011 . Apoi urmeaza  un control la clinica stomatologica din  Bucuresti, din str. Lujerului, nr. 50, blocul 3, parter unde ti se va pune un diagnostic si ti se va intocmi un plan de tratament. Inca din acel moment ti se va spune ce interventii ti se vor face si cat te costa repararea danturii. Poti pune oricat de multe intrebari despre implant dentar, extractii sau despre orice alte probleme ai cu dantura, personalul este foarte dragut si iti va raspunde la intrebari imediat.

Chiar daca ai nevoie de un implant dentar, de un aparat dentar de calitate, sau pur si simplu iti doresti sa beneficiezi de o consultatie nu ezita sa contactezi aceasta clinica stomatologica Bucuresti pentru ca esti pe maini bune.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *