La multi ani Stefi!

Si uite ca a trecut un an! Un an in care ne-ai adus in viata noastra multa fericire, un an in care ti-am urmarit fiecare pas si ne-am bucurat alaturi de tine de fiecare progres pe care il faci zi de zi. Impreuna cu tine si cu fratele tau am invatat sa fim si noi copii din nou, am redescoperit cat este de usor sa razi din orice, sa te joci cu te miri ce obiecte si asta sa te faca fericit, am invatat ca viata noastra a capatat alt sens si o alta culoare si este mult mai frumoasa. Voi doi copiii nostri dragi ne-ati umplut viata de iubire, de fericire, voi doi ne dati putere ca sa mergem mai departe. Pentru voi suntem in stare sa trecem peste orice obstacol pe care il intalnim in calea noastra si invatam in fiecare zi sa luptam pentru a va fi voua bine!

La multi ani Eduard Stefan. Tu esti cel mai frumos si cel mai cuminte copil. Esti mandria si lumina ochilor mei. Tu esti linistea de care am nevoie atunci cand vine furtuna. Tu esti motivul pentru care merita sa lupt zi de zi. Sa ai parte de o viata plina de iubire copil frumos! Noi, parintii tai si fratele tau iti vom fi alaturi si te vom iubi si ocroti atata timp cat Dumnezeu ne va permite acest lucru.

Te iubim.mult copil scump cu ochi albastri. Sa fii iubit, norocos si sanatos iar drumul vietii sa iti fie presarat cu fericire.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca ni te a adus in viata noastra, ca esti sanatos si ca ne bucuri fiecare zi cu zambetul si cu glasul tau cald .

La cat mai multi ani fericiti copil drag, Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti calauzeasca pasii toata viata ta si sa ne iubesti si tu asa cum te iubim si noi pe tine!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *