În pas cu tehnologia oriunde și oricând

Ca majoritatea oamenilor din secolul 21 si eu sunt dependentă de telefonul mobil și recunosc asta. Mă bag la somn cu telefonul mobil lângă pat și mă trezesc cu ajutorul lui. Pur și simplu nu mai pot sta fără el. Îmi place să citesc diverse articole online, să urmăresc știrile sau un film bun. Seara când se culcă bebe îmi place să ascult în căști telefon,  muzică bună sau radio și diverse podcasturi . E momentul meu de respiro și așa reușesc să îmi fac ordine în gânduri înainte să mă ia somnul. Îmi place și să socializez pe rețelele sociale, am câteva prietene de ani buni cu care mă înțeleg foarte bine și cu care vorbesc în fiecare zi.

La cât de mult folosesc telefonul mobil în fiecare zi s-ar zice că am mare grijă de el, pentru că îl consider foarte important. Ei bine, nu a fost mereu așa….Am avut o perioadă mai urâtă și aș putea fi dată de exemplu de Așa Nu. Dacă vrea cineva să știe cum am reușit eu să sparg 2 telefoane în 2 săptămâni să apeleze la mine. Nu de plictiseală am reușit acest nou record personal, ci datorită faptului că nu am crezut că niște mânuțe atât de mici pot fi atât de dibace iar eu atât de împiedicată și ghinionistă să le las la îndemână ei.

Deși reușise în trecut să prindă telefonul meu mobil și să îi spargă folia de sticlă tot nu m-am învățat minte. Nu trecuse multă vreme de când am decis să îi dau folia jos pentru că era inestetică și nu mai puteam să folosesc telefonul în parametrii normali, când s-a făcut zob pe gresia din bucătărie. O căzătură direct pe față a fost de ajuns .

Ca să nu stau fără telefon mobil prea multă vreme am achiziționat un telefon nou apărut pe piață. Din nefericire nu am știut la momentul respectiv că nu se găsește nici husă și nici folie de sticlă pentru acel telefon.

După cum era de așteptat nici viața acestui telefon nu avea să fie prea lungă. Inevitabilul s-a produs când am lăsat telefonul mobil în mașină pe bancheta din spate. Prima dată l-am dat eu jos uitând că este acolo și a cazut direct cu display-ul pe asfalt și l-am făcut graffiti. A doua căzătură a fost în același loc din bucătărie, numai că de această dată telefonul meu cel nou a primit o lovitură de K.O .și nu a mai putut fi resuscitat. Nici măcar nu am mai putut să îi răspund curierului care anunțase prin mesaj că aveam să primesc coletul cu accesorii pentru telefon de la Spacer.

A trebuit să bag cartela din telefon într-un telefon mai vechi ca să pot intra în posesia acestui colet atât de important pentru mine.

Comandasem de această dată un suport cu încărcător telefon wireless pentru mașină. Tot timpul uitam să incarc telefonul mobil și mă certa mereu soțul că nu am baterie și nu pot folosi telefonul atunci când mergem la cumpărături. Acest accesoriu este 2 în 1 si îl putem folosi amandoi pentru ambele telefoane mobile. Obișnuiesc să am pe telefon diverse aplicații ce îmi oferă beneficii la cumpărături și folosesc telefonul și să fac plati cu el așa că aveam mare nevoie de acest încărcător . În plus cu acest suport este și telefonul meu în siguranță în mașină, nu îl mai poate lua cu usurință din suport și nu se mai putea sparge.

Tot în același colet am primit cateva huse telefon rezistente și elegante cât și folie de sticlă pentru telefonul meu. După ce l-am dus la service și mi l-au reparat m-am decis să am mai multă grijă de el ,l-am blindat cu accesoriile potrivite și mă pot bucura în voie de telefonul meu. Vreau fiu în continuare conectată cu oamenii din jurul meu și pentru asta am nevoie de smartphone-ul meu zi de zi. Îmi place fiu mereu în pas cu tehnologia chiar dacă viața de mămică nu este mereu așa ușoară cum mi dori. Uneori vrea să nu mai fiu chiar așa cu capul în nori însă, involuntar oboseala își face simțită prezenta și reușesc chiar eu distrug lucruri în jurul meu, nu numai cea mică care are abia 1 an și 3 luni.

Dacă și tu ai nevoie de incarcatoare smarthpone, căști telefon, suport telefon, boxe portabile, folii telefon. apelează cu încredere la Spacer, un brand renumit care te conectează cu lumea tehnologiei și care iți pune la dispoziție cele mai noi și mai utile accesorii.

Cu o husă potrivită și cu folie de sticlă rezistentă nu îmi mai fac griji că  voi scăpa din mână telefonul mobil sau că îl lua din nou cea mica și îl sparge. Accesoriile acestea de la Spacer nu fac altceva decât prelungească viață gadgeturilor atât de importante din viața noastră. La Spacer  găsim accesorii IT&GSM accesibile, inovative și de bună calitate, accesorii care ne ajută  încălătoria spațială” pe care o parcurgem zi de zi, într-o lume mereu conectată și plină de provocări zi de zi.

Acest articol participă la proba 17 din SuperBlog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *