Cadouri personalizate inspirate pentru angajați fericiți!

În urmă cu 2 ani am decis să pun punct unei lungi cariere de angajat într-o mare corporație și să îmi încerc norocul pe cont propriu. Sincer mă cam saturasem să nu fiu apreciată și am vrut să fac ce știu eu mai bine în felul meu.

În ultima mea zi de muncă am fost nevoită să îmi iau lucrurile personale de la birou și nu mică mi-a fost mirarea când am umplut o cutie cu diverse obiecte promoționale primite. Agende, căni, brelocuri și multe pixuri colorate și personalizate. Cel puțin agende aveam pe ultimii 4 ani ,folosite numai câteva pagini.

Acum în era tehnologiei, m-am obișnuit să mi păstrez datele despre clienți în diferite fișiere electronice așa că aceste agende primite de la firme au fost aproape inutile. Sincer primul gând care mi-a trecut prin minte a fost să arunc la gunoi cutia cu minuni, însă le-am dus acasă cu gândul să se joace cei mici cu ele, așa că le-am mai acordat încă o șansă.

În acea zi, mi-am promis că eu nu voi face aceeași greșeală față de angajații mei. Eu nu le voi dărui obiecte promoționale banale pe care nu le vor folosi.

Mergând pe premiza ‘Ce ție nu îți place, la altul nu face”, mi-am zis că îi voi face pe angajații mei să se simtă cu adevărat apreciați. Am întocmit pentru acest scop un plan bine definit și mi-am găsit și un aliat puternic care să mă ajute să îmi duc planul la bun sfârșit.

Mi-am dorit să am o relație bună cu angajații mei și am încercat pe cât posibil să îi ascult și să îi cunosc cât mai bine. Am încercat să nu am cu ei o relație de șef angajat, ci de colegi de serviciu și le-am oferit ocazia să își spună punctul de vedere pentru a contribui și ei la viitorul firmei. Din fericire am avut parte de angajați implicați și serioși care mi-au dovedit că merită încrederea mea și unele mici atenții de care să se bucure împreună cu familia lor.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă am căutat o firmă de la care să achiziționez obiecte promoționale Crăciun pentru angajații mei.

TODAY Advertising -un aliat de nădejde pentru clienți și angajați fericiți!

Cu o experiență de peste 15 ani în piața cadourilor promoționale TODAY Advertising reușește să dea viața obiectelor și să le transforme în lucruri utile. Mi-am dorit să îmi fac brandul să fie vizibil și să îmi promovez afacerea prin intermediul publicității și am realizat că cea mai bună reclamă pe care as putea să o fac este prin oferirea unor cadouri inspirate. Am început să le ofer clienților mei câteva obiecte promoționale ,umbrele promoționale Wow, termosuri acum în sezonul rece ,obiecte atât de utile pe care am văzut că le folosesc cu placere și am apelat la aceeași firmă și pentru cadourile de Crăciun și Anul Nou.

Pentru că angajații mei au copii și știu cât de ușor este să ajungi la inima părinților,facandu-le copiii fericiți m-am decis să le aduc zâmbetul pe buze în prag de sărbători.

Am pregătit pentru fiecare angajat câte un cadou personalizat și inspirat.

Haideți să vă spun ce va conține cadoul de anul acesta.Am ales o pătură călduroasă cu motive de iarnă . Cine nu și-ar dori să primească o astfel de păturică numai bună de pus pe pat acum de sărbători?

Un glob de cristal cu Moș Crăciun este cu siguranță un cadou pe care orice om adult sau copil care iubește Crăciunul și-l dorește.

O șosetă de Crăciun plină de dulciuri cu tematică de Crăciun, multă turtă dulce, multă ciocolată delicioasă. Yammy…cine nu și-ar dori așa ceva?

Și un coș plin de bunătăți pentru întreaga familie este mai mult decât binevenit. Vin, lichior, cafea, ciocolata, bomboane pentru toate gusturile este fără doar și poate un cadou pe care orice client sau angajat și-l dorește de sărbători.

Pentru Mărțișor tot de la TODAY Advertising am de gând să comand pentru toate angajatele din firmă și pentru soțiile angajaților obiecte promoționale din argint . Am zărit deja câteva bijuterii deosebite care se potrivesc de minune cu ideea de mărțișor .

Sunt sigură că angajații mei se vor bucura de toate aceste daruri.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *