Cum facem față alergiilor la praf

De când sunt mămică am de-a face aproape zilnic cu foarte multe provocări. Uneori  trec peste ele mai ușor dar alteori mă simt neputincioasă și am impresia că dau greș, pentru că nu sunt o mamă bună. Probabil oboseala și stresul își fac simțită prezența și ajung să mă simt slabă în fața încercărilor de zi cu zi.  De fiecare dată când simt că nu mai pot, mă uit la ei, la copiii mei dragi, care îmi dau putere și mă fac să cobor cu picioarele pe pământ. Știu că de 9 ani am cea mai grea și frumoasă meserie și nu am voie să îmi iau concediu sau să demisionez iar remunerația mea este plătită cu vârf și îndesat cu pupici, îmbrățișări și multă iubire. Sunt dependentă de copiii mei și sunt conștientă că ei sunt cea mai mare realizare a mea pe acest pământ.

Sunt mămică de 3 copii minunați, 2 băieței și o fetiță iar cea mai grea perioadă din „cariera” mea de mămică a fost atunci când cei mici s-au îmbolnăvit. Ca orice mamă bună, aș face orice ca ei să fie sănătoși și fericiti, însă este aproape imposibil să îi ferim pe cei mici de pericole și de boli. Nu s-a inventat încă un glob de cristal care să îi protejeze pe toți copiii din lume sau vreo formulă magică care să îi vindece de boli și care să îi scape de probleme. Cert este că nu le putem alege noi viitorul însă îi putem proteja așa cum știm noi mai bine. O mamă știe întotdeauna ce e mai bine pentru copilul ei și va face tot ce îi va sta în putință pentru ca puii ei să fie bine.

Cum ni s-a schimbat viața din cauza alergiilor

Andrei, băiatul cel mare s-a confruntat cu o tuse care ne-a trimis de foarte multe ori la medicul specialist. Când  începea să tușească se speriau cei din jurul lui, avea o tuse ciudată care îl supăra din senin fără să fie răcit . După mai multe drumuri la diferiți medici și zeci de analize nu s-a comunicat faptul că este alergic la acarieni. Ne-am bucurat totuși că nu are astm, pentru că la început acesta a fost primul diagnostic primit.

De îndată ce am primit vestea am început să fac mai multe schimbări în modul nostru de viață pentru ca băiețelul nostru să fie sănătos. Am ascultat sfaturile medicului și am renunțat la toate sursele de praf din locuință. Am scos toate covoarele, plușurile, am schimbat lenjeriile, pernele, pilotele din locuință. Am încercat să înlocuiesc materialele sintetice din pat cu materiale naturale și confortabile pentru că materialele sintetice sunt principala sursă de praf.

Specialiștii recomandă lâna ca fiind cea mai bună pentru persoanele care au astm sau sunt alergice. Lâna este hipoalergică în mod natural și nu necesită tratamente chimice, este antibacteriană și rezistența la mucegai și datorită structurii sale ține acarienii la distanță. Lâna permite aerului să circule și absoarbe umezeala,fiind umplutura ideală pentru perne și pilote.

De unde cumpărăm produse din lână naturală?

Pentru că îmi doresc să scăpăm de această alergie urâtă am căutat să cumpăr pentru patul copiilor cele mai bune produse antibacteriene. M-am orientat către Confort Merino, o firmă din Piatra Neamț unde se fabrică perne, pilote și lenjerii din lână Merinos.

Am aflat de ei, de la o altă mămică care a avut aceeași problemă cu copilul ei și ea mi i-a recomandat. Mi-a spus că produsele lor sunt indicate și pentru bebeluși și m-a îndemnat să le folosesc cu încredere și pentru cea mică.

Nu am mai stat pe gânduri și m-am apucat să comand o pilotă cu umplutură din lână Merinos și două perne pentru camera băieților. Până să ajung la Confort Merino, nu aveam habar că pilotele din lână trebuiesc alese în funcție de temperatura din cameră. Noi ținem centrala la 22 ,23 de grade așa că am ales o pilotă Confort Lana Clasic N2 de dimensiune 140*200, suficientă pentru a se înveli amândoi.

Le-am mai comandat și cate o pernă Confort Lana  de 50*70 , cu nivel de fermitate mediu.

Patura Merino Luzern – confecționată din  100% Lână super fină și călduroasă le va ține companie în zilele reci de iarnă când vor vrea să se culcuseasca, să se joace sau să se uite la televizor.

Lâna de la Confort Merino nu zgârie și nu este tratată chimic. Tot procesul de fabricare are loc într-un mediu curat,testat și verificat. Nu degeaba au primit, certificarea Oeko-Tex – Standard 100 Class 1, cea mai înaltă certificare în acest domeniu.

Știți cine este inamicul numărul 1 împotriva acarienilor? Lână pura este asul din mâneca celor care se luptă să trăiască într-un mediu cat mai sănătos și confortabil.

Dacă aveți probleme cu alergiile sau cu astmul, Confort Merino vă vine în ajutor. Profitați de 25% reducere până pe 13 noiembrie 2022 și simte diferența cu beneficiile miraculoase ale lânei.

Lâna de la Confort Merino ne ajută să învingem acarienii. Lâna este un adevărat aliat împotriva acestora iar produsele de la Confort Merino sunt balsam pentru suflet și pentru sănătate.

Acest articol participă la SuperBlog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *