În Lumea Noastră de Doi: Povestea Vinului și a Iubirii Noastre

Într-o seară obișnuită, după ce cei trei copii ai lor adormiră adânc, părinții, obosiți dar împliniți, își găsiră liniștea în lumea lor mică de doi, în mijlocul căreia se afla un pahar de vin delicios, cu note subtile de fructe și mirodenii.

Privindu-se în ochi, își amintiră de zilele romantice din trecut, înainte ca viața de părinți să le umple casele cu veselie și trâmbițe de copii râzând. Cu un zâmbet și o privire tandră, se lăsară să se desfășoare o poveste romantică, la lumina slabă a lămpii, înconjurată de aromele îmbietoare ale vinului  Sigillum Moldaviae și de muzica unui film care le reamintea de iubirea lor nestinsă.

Pe măsură ce filmul se desfășura în fața lor, părinții își aminteau de momentele romantice pe care le petrecuseră împreună în trecut: seri romantice la lumina lumânărilor, escapade la malul mării sau plimbări de mână prin parcuri înflorite. În timp ce râdeau și împărtășeau amintiri, gustând din vinul lor preferat, simțeau că timpul se oprește pentru ei în acel moment. În liniștea nopții, în brațele unul celuilalt, părinții își reafirmau iubirea și promisiunea de a-și face timp pentru ei înșiși, chiar și în mijlocul trăirii frumoase și tumultoase a vieții de familie cu cei trei copii.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *