Primavara începe cu Spring SuperBlog 2024!

Salutare,

Bine ai venit primăvară! Și bine te-am găsit Spring SuperBlog 2024, competiția mea de blogging preferată! După cum v-ati dat deja seama nu pot să privesc de pe margine această ediție de primăvară, asa că îmi anunț și eu participarea prin acest articol.

Spre deosebire de alte ediții acum nu promit că voi participa la toate probele însă mă voi strădui să fiu varianta mea cea mai bună. Timpul este și de această dată , cel mai mare dușman al meu iar eu sunt ca de fiecare dată în căutarea echilibrului dintre viața familială și cea profesională.  Dacă reușesc să găsesc reteta succesului și voi reuși să-mi gestionez mai bine timpul poate voi reuși, deși în acest moment am mari dubii în ceea ce mă privește.

Destul cu lamentările și cu problemele mele personale, astăzi mă înscriu la SuperBlog și vreau să îmi țineți pumnii să reușesc să scriu la cât mai multe probe. Vă invit și pe voi cei care aveți un blog și vă place să scrieți, să vă înscrieți la acest concurs de blogging. Lăsați imaginația să zburde ,mult succes tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *