Concursurile

Salut,

Se poate spune despre mine ca sunt o mare impatimita a concursurilor, sa nu zc a jocurilor, ca apoi se intelege ca particip la jocuri de noroc , ceea ce nu e adevarat.

E adevarat, particip la concursuri, imi place foarte mult sa fac acest lucru, e o pasiune veche de-a mea si multumesc lui Dumnezeu ca m-a inzestrat cu noroc am si catsigat la multe dintre acestea, spre bucuria mea si ciuda invidiosilor.

Sunt foarte multe  persoane rautacioase care cred ca aceste concursuri sunt arajate caci ele nu castiga niciodata si stau si fac remarci aiurea organizatorilor si ii cearta cu invcersunare ca nu i-au ales pe ei castigatori. Acest lucru mai tine si de educatie, eu una nu as putea sa ma cert sau sa cer explicatii unor persoane pe care nu le cunosc doar pentru un premiu de o anumita valoare. Am mai intalnit cazuri, chiar si in ultima perioada de persoane care cautau nod in papura castigatorilor si reclamau catre organizatori ca din punctul lor de vedere nu a fost respectat regulamentul si acel participant ar trebui descalificat. Oameni si fapte ce as putea sa mai zic?

Eu personal nu am avut foarte multe incidente neplacute referioare la concursuri, au fost cateva dar pe care sincera sa fiu as vrea sa le uit. Acele persoane care m-au inclus in diverse scandaluri nu merita osteneala sa le tin minte asa ca sunt de domeniul trecutului si le-am uitat deja.

Am cateva sfaturi pentru cei care doresc sa participe la concursuri, cititi regulamentele, respectatile , credeti cu adevarat in acel concurs, dorinti-va premiul din tot sufletul si cu siguranta acel premiul o sa va apartina.

Nu e vorba de o reteta a succesului aici sau de ce am mancat cand eram mici :))) fiecare are norocul lui numai ca unii stim mai bine sa ni-l punem in evidenta! Succes!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *