Concursurile de blogging

Salut,

Va spuneam intr-o postare trecuta ca sunt pasionata de concursuri. E adevarat, e ca un hobby pentru mine, ma relaxez cand particip la concursuri iar cand si castig zilele mele devin deja mai frumoase. Anul acesta dar si in anii precedenti am castigat numeroase premii, pot spune ca norocul a fost de partea mea de fiecare data si m-a ajutat sa dobandesc intr-un mod cat mai usor anumite produse si beneficii pe care in mod obisnuit nu mi le-as fi achizitionat.

Ce nu stiu unii despre mine este ca ador competitia insa si concursurile, si am desoperit o modalitate de a le combina pe amandoua. Cum?

Pai ..foarte simplu prin concursurile de blogging. Imi place sa scriu, castig si premii si competitia cu alti bloggeri mai buni ca mine ma face si pe mine sa devin mai buna in ceea ce fac. Nu e minunat?

Am descoperit mai multe platforme de concursuri de blogging. Pot spune ca Blog Awards a fost prima , rampa mea de lansare, aici am inceput sa particip pentru prima data la concursurile de blogging, am inteles mecanismul, am vazut pe Blog Awards pentru prima data un regulament a unui concurs de blogging si am si castigat primele mele premii din blogging pe Blog Awards.

O alta platforma dar pe care nu prea am participat este Blogal Initiative . Am vazut pe aceatsa platforma foarte multe concursuri ,multi participanti, multe premii insa din lipsa de timp nu am participat la foarte multe concursuri.Bineinteles ca nu puteam sa nu castig ceva si pe aceasta platforma .

Cea mai tare experienta insa am trait-o la Super Blog, am participat la 24 de campanii, timp de 2 luni de zile am rezistat maratonului si pot sa ma laud ca sunt finalista . Nici nu va puteti da seama ce inseamna Super Blog pana nu traita macar o data pe pielea voastra o asemenea experienta. Recomand!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *