Cel mai frumos set personalizat pentru fetița mea!

De când mă știu mi-au plăcut produsele personalizate. Aceste produse îmi dau impresia că sunt speciale fiind create cu suflet,, special pentru persoana care le primește. De curând am văzut un set personalizat pentru bebeluși la bebe-toys.ro , un magazin online specializat, cu produse pentru copii și m-am îndrăgostit pe loc de el. Imediat mi-am spus că trebuie să ii iau și eu fetiței mele și așa am și făcut . Am dat comanda și in câteva zile l-am primit. Uitati-vă și voi cât este de frumos.

Setul conține păturică, norișor și păpușă muzicală și vă pot spune că este cea mai bună alegere fiind de calitate superioară. Norișorul personalizat cu numele ei va fi decorul cel mai potrivit pentru pozele aniversare din fiecare lună și mai târziu când va mai crește poate să fie folosit ca și pernă fiind moale și de calitate superioară.

Păturică este moale și pufoasă dintr-un material de calitate, am spalat-o și a rămas la fel de pufoasă iar culorile nu s-au curs. Apropo de culoare, acest set este alb cu lila, o combinație de culori super ce se potrivește foarte bine și care mie personal îmi place maxim.

Păpușica este absolut minunată, o recomand cu drag fiind atractivă pentru copii și în același timp sigură. Este o păpușă muzicală confecționată din material textil și cântă melodi” Are mama o fetiță” .Copiii mici au tendința să bage orice în guriță, așa face și Laura, daca era din plastic cu siguranță s-ar fi lovit cu ea. Fiind o păpușică din material textil o las să se joace cu ea fără să îmi fac griji. Este prima ei păpușică și mă bucur foarte mult că îi place și ei la fel de mult cum îmi place și mie.

 

Îmi place foarte mult acest set și mă bucur foarte mult că l-am ales pentru fetița mea. Perioada de bebelușie trece foarte repede și vreau să mă bucur împreună cu fetița mea de fiecare clipă ,așa că ne bucurăm împreună de acest set minunat.

Ce părere aveți despre acest set?

2 răspunsuri la „Cel mai frumos set personalizat pentru fetița mea!”

  1. Îmi place foarte mult acest set, se vede ca sunt produse de calitate. Sa le folosiți cu placere și sa va trăiască prințesa, sa va aducă multe bucurii. O sa le recomand și eu acest site cunoștințelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *