Cei mai frumosi ochisori albastri

In urma cu aproape un an Dumnezeu ne-a binecuvantat viata cu o noua minune , Eduard Stefan un baietel perfect sanatos, frumos care are cei mai frumosi ochi albastri.

Estebebelusul la care am visat o viata intreaga. Este frumos, este sanatos si da are ochi albastri, chiar daca acest lucru parea imposibil avand in vedere faptul ca eu si tatal lui avem ochii caprui /verzi.

Toata lumea cand il vede ne intreaba cu cine seamana. Se uita la mine, se uita la tati, se mai uita inca o data la el si apoi la noi, parintii lui si intreaba insistent „Dar cu cine seamana cu ochi albastri?”

Sotul satul pana peste cap de aceasta intrebare frecventa le raspunde uneori ca …. cu vecinu :))) desi am pe scara numai persoane in varsta si nu am remarcat pe niciunul cuochi albastri.

In fine asta nu e important, „gura lumii nu o inchide decat pamantul”asa ca nu ne stresam noi din cauza lor. In fiecare luna ma uit atenta la ochisorii lui si sper sa nu i se mai schimbe desi stiu ca pana la 3 ani ochii la copii pot suferi modificari.

Luna aceasta pe 19 implinim un anisor si avem in continuare cei mai frumosi ochi albastri, suntem bebelusul mult visat al mamei si al tatlui si toata lumea ma iubeste foarte mult.

Ce ziceti va plac ochisorii mei?

54

1

Te iubim pui mic, tu si fratele tau Andrei sunteti tot ce avem noi mai bun si mai frumos pe acest Pamant si vom avea grija sa nu va lipseasca nimic si sa fiti fericiti alaturi de noi mereu.

Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si noua parintilor vostri, bunicilor  sa ne dea sanatate si putere ca sa va putem creste frumos in continuare.

Va iubim pana la cer si inapoi si va vom iubi mereu !

Cu drag,

Mami si tati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *