Ceasuri de dama deosebite

Doamnele si domnisoarele iubesc sa se imbrace elegant si sa fie admirate. Din acest motiv ele acorda o mare atentie atat modului in care se imbraca, dar si accesoriilor pe care aleg sa le poarte. Exista insa si accesorii care nu au numai utilitate estetica, ci si una practica: este vorba, evident, despre ceasuri dama. Un ceas frumos, elegant, provenind de la un brand cunoscut, poate reprezenta singurul accesoriu purtat pe mana si tot reuseste sa atraga atentia celor din jur. De aceea este recomandat sa acordati o atentie sporita ceasului pe care alegeti sa il purtati, cu atat mai mult cu cat acesta poate “desconspira” informatii despre felul dumneavoastra de a fi: conservatoare, eleganta, aventuriera, indrazneata, non-conformista, etc.

Pentru doamnele si domnisoarele foarte active, care stiu ce vor de la viata si au curajul sa se afirme, sunt foarte potrivite colectiile de ceasuri Esprit. In cele peste 98 de colectii de ceasuri ale cunoscutului brand Esprit se gasesc ceasuri diferite, pentru persoane diferite, atat elegante, fashion, casual, cat si retro si clasice, dar si sport. Marca Esprit, fondata in 1968 in Statele Unite ale Americii, mai exact in San Francisco, a reusit sa isi castige un bine meritat renume, evidentiindu-se pe piata de profil cu produse de calitate, din domeniul vestimentar, al incaltamintei, accesoriilor si a bijuteriilor. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca firma Esprit are o cultura organizationala foarte puternica si mereu a militat pentru tot ce este mai bun, dand dovada, in acelasi timp, de responsabilitate sociala de exceptie, implicandu-se in campanii pentru oameni si cu oameni.

Nu sunt foarte multe persoane care au auzit de brand-ul de ceasuri Daniel Wellington, (avand in vedere ca aceasta marca suedeza a luat nastere in urma cu foarte putin timp, in anul 2011), dar cu siguranta ca in curand va afla din ce in ce mai multa lume. Cand spui ceasuri Daniel Wellington spui rafinament, eleganta, simplitate si performanta. Acestea reusesc sa imbine, in cel mai armonios mod posibil, elementele traditionale cu stilul minimalist, creand produse rafinate si elegante prin simplitatea lor, amintind in acelasi timp de sobrietatea tipic britanica.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *