Ceas barbatesc SEKONDA SPORT 3341

Noua colectie a brandului Sekonda va ofera ceasuri Black Friday sport, marca britanica produce aceste renumite ceasuri are ca obiectiv principal expunerea pe piata de ceasuri cu design in trend cu moda.

Ceasurile Sekonda sunt ceasuri Black Friday din colectia cu numele SEKONDA SPORT, acestea sunt prezente pe piata in doua variante, ceasuri barbatesti si categoria ceasuri dama sport.

Ceasurile Sekonda din colectia „Sport” au ca public tinta atat barbatii normali, atletii amatori sau sportivii de performanta.

Achizitionarea unui ceas sport ar trebui sa fie privita ca fiind o decizie extrem de avantajoasa. Persoanele care intra in posesia unor astfel de ceasuri barbatesti sunt extrem de norocoase, deoarece ceasurile sport rezista la apă, rezista la lovituri puternice si suporta expunerea la contexte extreme de utilizare.

Ceasul barbatesc SEKONDA SPORT 3341 are incorporat in design stilul casual /sport, este un ceas care a fost construit pentru a putea fi purtat oricand. Din categoria ceasuri barbatesti, ceasul barbatesc SEKONDA SPORT 3341are in componenta sa materialul alama, un maretial rezintent ce are numeroase intrebuintari, printre care abilitatea de a proteja mecanismul impotriva socurilor puternice si impotriva variatiilor de temperatura.

Forma ceasului este rotunda, culoarea sa este argintie cu o dimensiune de 41 mm si o grosime de 8 mm. Materialul din care este conceputa bratara ceasului este textil, culoarea ceasului este kaki, se inchide cu ajutorul unei catarame. In ceea ce priveste cadranul, este de culoare crem, cu geamul din cristal mineral, ceasul indica data, ora, minutul, secunde si are afisaj data.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri barbatesti din colectia „Sport” pentru barbati, acesta este o alegere ideala pentru barbatii pasionati de activitatile sportive.

Fie ca il cumperi pentru a il oferi mai departe sau poate ca il cumperi pentru tine, ceasul barbatesc SEKONDA SPORT 3341 un ceas de mana care ramane una dintre cele mai potrivite alegeri datorita stilului unic si al calitatii.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *