De ce femeile iubesc barbatii care stiu sa gateasca

Deprinderea unor noi abilitati te face mai interesant, iar gatitul este cu siguranta una dintre aptitudinile care te vor ajuta sa iesi in evidenta in ochii femeilor. In timp ce unele femei prefera sa fie singurele care gatesc in casa si nu concep sa vada un barbat in bucatarie, majoritatea femeilor moderne gasesc ca un barbat care stie sa gateasca bine este atragator din mai multe motive.

  1. Sa stii sa gatesti este sexy

Femeile iubesc sa vada un barbat gatind. Nu exista o explicatie comuna pentru acest lucru. Unii psihologi cred ca femeile care ii considera sexy pe barbatii care stiu sa gateasca sunt fascinate când vad un barbat care stie sa isi foloseasca mâinile pentru a crea ceva delicat. In mod inconstient, femeile se duc cu gândul la alte lucruri delicate pe care acesti barbati le-ar putea face cu mâinile.

In plus, exista ceva pur si simplu senzual in legatura cu gatitul, indiferent daca pregatesti o bautura sau o cafea.

  1. Barbatii care pot gati ofera noi experiente

Cele mai multe dintre femei au crescut in familii in care meniul a fost unul traditional, fara a excela la capitolul condiment. De aceea, sunt destul de speriate când vine vorba de a experimenta retete sofisticate in bucatarie. Nu este deci nicio mirare ca sunt fascinate de un barbat care a luat cursuri de gatit si este capabil sa realizeze preparate specifice bucatariilor altor culturi.

Pe scurt, un barbat care poate gati poate adauga ceva nou si pozitiv in viata unei femei. Aceasta este o calitate pe care femeile o iubesc la un barbat!

  1. Sunt capabili sa faca o cina romantica

Romantismul este un element important pentru multe femei. Iar barbatii care stiu sa gateasca sunt in stare sa creeze o cina romantica si o atmosfera deosebita acasa. Chiar daca iesitul la masa in oras poate fi frumos, atunci când luati masa acasa aveti ocazia de a fi oricât de sexy si de romantici doriti.

  1. Pot organiza o intâlnire si daca sunt faliti

Daca un barbat este in stare sa gateasca ceva gustos, va fi intotdeauna capabil sa se incadreze in orice buget, indiferent daca pregateste un picnic sau o cina acasa. Altfel spus, chiar daca e falit, un barbat care stie sa gateasca va fi capabil sa organizeze o intâlnire, fie ea si la workshop-uri culinare in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *