Beneficiile folosirii unui cântar platformă în afacerea ta

poza 24.SaInteriors - marialuisa.ro.png

Investițiile în instrumente de precizie cum sunt cântarele aduc întotdeauna un plus de valoare afacerilor. Balanța, vechea balanță, folosită din timpuri străvechi și până astăzi a dus probabil la apariția economiei pe care o cunoaștem astăzi. Iar platformele electronice, urmașele vechilor cântare, au în zilele noastre mai mult de lucru ca niciodată.

Ce este un cântar platformă

Așa cum îi spune și numele, cântarul industrial tip platformă electronică este un instrument cu design aplatizat, construit în așa fel încât să permită o încărcare ușoară a paleților voluminoși de marfă, a recipientelor cu diverse lichide sau a sacilor cu cereale. Este intens folosite în toate ramurile industriei alimentare, chimice sau farmaceutice. Este versatil, flexibil, rezistent și bine calibrat.

Cum este construit

Un cântar platformă este alcătuit din 4 celule de cântărire aflate la interior, acoperite cu o carcasă din inox sau alte materiale rezistente la coroziune și umezeală. Dimensiunile lui pot varia de la 1 metru lungime și 1 metru lățime până la 2 metri lungime și 2 metri lățime. Este subțire, ușor de manevrat și de mutat dintr-un loc în altul. Se poate folosi atât la interior cât și la exterior. Este protejat cu straturi de grund epoxidic industrial și vopsea industrială. Se curăță ușor în caz de nevoie. Celulele de cântărire sunt protejate cu diverse sisteme pentru a nu fi afectate de eventuale particule de praf, noroi, substanțe adezive sau corozive.

Ce greutăți poate suporta

Orice cântar platformă Master Tech este perfect calibrat și poate măsura greutăți variind între 300 și 3000 kg sau mai mult. Cântarul tip platformă este făcut să reziste variațiilor de temperatură, presiune, greutate, și nu dă erori chiar dacă se află într-un mediu de lucru expus vibrațiilor, zgomotelor puternice sau substanțelor corozive.

Beneficiile cântarului platformă

Așa cum am amintit deja, cântarul electronic industrial este un obiect care ușurează munca, te ajută să economisești timp, bani și energie fizică și psihică. În mediile de lucru grele și stresante, ai nevoie de instrumente pe care să te poți baza în totalitate. Timpii morți costă o mulțime de bani. Nu poți să-ți permiți erori, defecțiuni, căderi de tensiune sau alte probleme într-o fabrică ce ar trebui să funcționeze la capacitate maximă tot timpul. Pentru a evita astfel de situații, s-au creat cele mai sigure, rezistente și bine calibrate cântare, linii de producție, livrare și transport. Totul trebuie să meargă ceas.

E bine să investești bani în lucruri care te ajută să economisești bani. Un cântar platformă electronică nu are nevoie de ore de mentenanță pentru că este construit de specialiști care cunosc mediile de lucru și necesarul de cântare de calitate.

Dă aripi afacerii tale cu cele mai bune cântare existente pe piață. Indiferent că ai o afacere mică sau mare, tot ai nevoie să te bazezi pe ceva concret, sigur și precis. Iar cântarul te va ajuta să te simți mai în siguranță. Profiturile cresc pe bază de cifre concrete, nu riști să fii înșelat, nu riști să devii una dintre firmele ghinioniste care și-a pierdut profitul pe drum și nu știe unde.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *