Cea mai frumoasa vacanta in Delta Dunarii

Avem o tara absolut superba insa nu toti stim asta! Nu trece zi fara sa ma minunez de frumusetea Romaniei. Fie ca ma uit pe fotografii, citesc o carte sau pur si simplu urmaresc documentare pe internet sau la televizor, imi place sa descopar pas cu pas, ceas de ceas bogatiile tarii in care locuim. Desigur ca cea mai buna metoda pentru a le descoperi este sa ajung sa le vizitez si sa ma bucur personal de frumusetea naturala cu care Dumnezeu ne-a inzestrat. Chiar daca pana la aceasta varsta nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus in acest sens mi-am promis mie insami ca voi face tot ce imi sta in putinta sa imi ating acest tel si sa vizitez cat mai multe locatii din Romania. Visam de mult timp sa ajung in Delta Dunarii si spre marea mea bucurie am reusit de curand sa rezerv locuri pentru intreaga familia la Green Village Resort in Delta Dunarii, unde am petrecut clipe de neuitat despre care vreau neaparat sa va povestesc in continuare.

A fost de departe cea mai frumoasa vacanta a noastra in 4. Nu mai fusesem pana acum in sfantu gheorghe, insa sunt sigura ca ne vom reintoarce curand la green village resort. Ne-am bucurat aici din plin  de natura, am avut parte de liniste, am profitat de aer curat. In plus am avut ocazia sa descoperim in aceasta perioada foarte multe specii de pasari care pur si simplu ne-au fascinat si am putut sa le povestim la copii despre acestea multe informatii pe care acestia nu le stiau.

In acesta vacanta ne-am incarcat bateriile, am alergat , ne-am jucat, am pescuit, ne-am relaxat, am invatat si am trait clipe de neuitat pe care le-am imortalizat cu ajutorul fotografiilor ce ne vor ramane ca amintire peste ani si ani.

Ma bucur foarte mult ca am ajuns in sfantu gheorghe si ca am apelat la cazare green village deoarece la green village resort ai cu siguranta parte de cea mai tare excursie in delta dunarii la cele mai bune preturi.

Daca si tu intentionezi sa faci in curand o excursie in delta dunarii iti recomand green village resort din sfantu gheorghe ca sa ai parte de cea mai reusita vacanta in delta dunarii , asa cum si eu si familia mea am avut de curand. Daca si tu vrei sa ai parte de distractie in delta iti las date de contact pentru cazare green village, telefon mobil 0731.818.511 email : reservations@greenvillage.ro si sigur vei avea parte si tu de cea mai frumoasa vacanta in Delta Dunarii.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *