La cine apelezi pentru fotografii de calitate?

Sunt momente in viata cand ai mare nevoie de un fotograf profesionist pentru a imortaliza evenimentele cele mai importante din viata ta. Fie ca e vorba de nunta sau botezul copilului tau sau pur si simplu de o zi aniversara sunt 100% sigura ca iti doresti sa ai ca amintire dupa un astfel de eveniment, fotografii de calitate superioara. Si atunci intervine intrebarea:

La cine apelezi pentru fotografii de calitate?

Cei care ma cunosc stiu ca sunt casatorita si am doi baieti frumosi.  De asemenea prietenii mai apropiati au fost prezenti la cele 3 evenimente importante din viata mea, nunta si cele 2 botezuri ale baietilor mei. De toate cele 3 evenimente m-am ocupat personal, asa am considerat eu de cuviinta ca daca ma implic eu trup si suflet nu are cum sa nu iasa lucrurile asa cum imi doresc si sincer asa a si fost. Nu a fost deloc usor sa ma decid asupra tuturor amanuntelor importante, insa ma bucur ca la momentul respectiv am luat cele mai bune decizii de care si astazi inca mai sunt mandra. Si daca tot va vorbeam despre fotografii de calitate haideti sa va recomand si voua pe Gabriel Comanescu Fotograful Meu, omul din spatele cortinei care a imortalizat cele mai importante momente cu ajutorul fotografiilor ce ne sunt dovada vie ca am petrecut clipe de vis.

Poate nu toti ati auzit de Comanescu Gabriel si fac pariu ca multi dintre voi ati avut si veti avea nevoie de  Fotograf Gabriel Comanescu.

Nu as vrea sa il laud mai mult decat merita pe Gabriel Valentin Comanescu, cel care este atat fotograf cat si hair stylist insa va pot recomanda acest om cu toata caldura si increderea pentru ca da, mie personal mi-a demonstrat ca face cu adevarat fotografii de calitate.

In ceea ce priveste costurile serviciilor oferite de catre Fotograf Gabriel Comanescu va pot spune ca sunt accesibile, poate mult mai mici fata de alti fotografi buni din domeniu. Puteti vedea tarifele pe care Gabriel Valentin Comanescu le practica daca accesati site-ul www.fotograf-comanescu.ro sau ii puteti adresa o intrebare telefonic la numarul 0771 562 165 sau personal la adresa din ,Constanta, Strada 8 Martie Nr. 24.  Puteti sa acutati si pe internet impresii despre Comanescu Gabriel, Gabriel Comanescu, Gabriel Valentin Comanescu, Fotograf Gabriel Comanescu pentru ca este acelasi om cu multe calitati, il puteti gasi sub mai multe denumiri insa fotografiile facute de el va pot confirma faptul ca este un profesionist cum rar gasesti in zilele noastre.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *