Ce produse de protectie solara folosesc vara aceasta pentru copii?

Vara a sosit și odată cu ea ne gândim cu drag la vacanță, la mare, la soare, la distracție maximă alături de familie și prieteni. Când ai copii însă, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să ai grijă să nu lipsească nimic esențial din bagaje,atunci cand pleci la drum. Noi avem 3 copii în dotare și cea mai mare atenție  anul acesta se îndreaptă către bebelina noastră de 10 luni. Pe langa hainute si incaltaminte trebuie sa luam cu noi si medicamente si produse de ingrijire personala. Nu trebuie sa uitam nici de produsele de protectie solara , atat pentru copii cat si pentru noi adultii.

Anul acesta ne-am luat inima in dinti si am rezervat deja vacanta la mare. Va fi prima noastra vacanta in 5 si deja am mari emotii. Ca sa nu uit ceva important m-am apucat deja sa ma ocup de achizitionarea produselor de protectie solara . Asa ca am comandat de la Notino produse de protectie solara bebelusi cu SPF  si le-am adaugat in bagajul de vacanta.

Am ales un spray cu protectie solara SPF 50 de la Avene potrivit atat pentru copii cat si pentru bebelusi. Il vom folosi pentru a proteja pielea sensibila a bebelinei cat si pentru baietii nostri de 6, respectiv 8 ani.

Am mai folosit si in trecut de la Avene si alte produse pe baza de apa termala,ingredient cu puternice proprietati calmante si iritante. Am  mare incredere in acest brand deoarece stiu ca foloseste produse fara parfum si fara silicon recomandate si pentru pielea delicata a bebelusilor.

Spray-ul de protectie solara Avene Sun Kids este rezistent la apa ,este recomandat pentru pielea sensibila a copiilor si ii protejeaza impotriva efectelor nocive ale razelor UVA si UVB. Am ales aceasta varianta de spray uscat deoarece se foloseste foarte usor, se intinde foarte bine pe corp si se absoarbe imediat. Se aplica in cantitate generoasa pe fata si pe corp. Ca sa fie eficienta la copii trebuie aplicata din nou la fiecare 2 sau 3 ore .

Noi am ales deja ce produse de protectie solara vom folosi pentru cei mici. Voi ce produse alegeti pentru pielea sensibila a copiilor vostri?

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *