Doar la Aosom găsiți piscine gonflabile în modele variate!

 

A venit în sfârșit vara, anotimpul vacantelor estivale. Fie ca ne îndreptăm spre munte sau mare este bine sa fim echipați corespunzător, cu produse pentru protecție solară, haine ușoare, dar mai ales sa fim siguri că am ales acele produse perfecte pentru relaxare.

Nu este întotdeauna sigur că vom găsi la fața locului piscine sau șezlonguri, modul special de răcorire mai ales la temperaturi ridicate.

La magazinul online Aosom, al cărei pagină oficială este Aosom.ro găsiți o gamă variată de produse estivale, chiar dacă alegeți să rămâneți în decorul casei dumneavoastră.

Piscine gonflabile pentru bucuria copiilor

 În caz că ați decis să rămâneți acasă, puteți totuși să le faceți o bucurie copiilor prin achiziționarea unei piscine gonflabile marca Outsunny. Aceasta se prezintă sub forma unui uriaș castel gonflabil, dotat cu tobogan de apă, figură de unicorn, coș de baschet și trambulină pentru sărituri.

Materialul este rezistent și spațios în același timp, poate găzdui până la 4 copii între 3 și 12 ani în același loc. Suportă o greutate de până la 90 kg. Întreaga structură este decorată cu culori luminoase, distracție maximă pentru copii.

Această piscină gonflabilă nu poate lipsi din grădină în această vară, mai ales dacă rămâneți acasă. Se poate umfla ușor în 2 minute pentru că are o pompă automată inclusă. Este livrată cu geantă de transport specială, care se poate folosi ulterior.  Castelul gonflabil cu unicorn și piscină va fi vedeta acestei veri.

Să nu uităm de șezlonguri comode!

Și adulții au nevoie de momente de relaxare, așa că pot comanda de la Aosom sezlonguri sub formă de scaune, în diverse modele și culori.

Acestea se pot aranja pe terasă sau în grădină, la umbra copacilor, în acord cu celelalte piese de mobilier.

Oricum ar fi, un șezlong de tip leagăn suspendat cu acoperiș vă va proteja de razele solare și ploaie și va conferi confort datorită pernei căptușite.

Acest șezlong de tip scaun combină designul modern cu funcționalitatea ridicată. Va decora la modul estetic gradina. Scaunul este confortabil, iar spătarul ergonomic este potrivit pentru odihnă, relaxare sau lectură, de ce nu și pentru somn.

Structura șezlongului este robustă, fiind construită în tuburi metalice. Suportă o greutate de până la 150 kg. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate și manoperă la fel de bine executată. Rezistent la intemperii.

Este ușor de asamblat, deoarece vine echipat și cu instrucțiuni specifice. Se poate așeza și pe balcon, dacă spațiul o permite.

La Aosom găsiți genul acesta de șezlonguri fie pentru o persoană, fie pentru două, în diverse modele și variante de culoare. Astfel, puteți alege clasicele alb sau negru, apoi alb, bej, maro, lemn natural, gri sau multicolor.

Puteți alege de asemenea și șezlonguri care includ o măsuță unde puteți să serviți cafea sau răcoritoare.

La fel, veți ieși tot în avantaj dacă alegeți un șezlong rabatabil care se poate plia și strânge ușor, datorită celor patru nivele de reglare. Acesta este ușor transportabil și se poate lua în concediile plănuite.

Transportul este gratuit.

Mai multe detalii despre produsele estivale găsiți pe site-ul Aosom.

Contact: clienti@aosom.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *