Ce faci cand simti ca te urmareste ghinionul?

Se intampla adesea sa crezi ca ghinionul te urmareste pur si simplu. Chiar daca nu e Marti 13 si nici nu ti-a taiat pisica negra calea inainte de a ajunge la birou, toate lucrurile par ca merg cu susul in jos cateodata si iti vine efectiv sa „iti iei campii”, sa iti iei jucariile si sa le pleci undeva departe, unde sa nu te mai gaseasca niciodata ghinionul. Dar stim cu totii ca acest lucru nu este posibil. Avem zile grele, negre uneori, nu vom putea niciodata sa scapam de ele, tot ce putem sa facem este sa tragem aer adanc in piept, sa incercam sa fim optimisti si sa gasim solutii pentru remedierea problemelor noastre.

In fiecare zi apar diverse probleme, unele mai mari, altele mai mici iar solutiile uneori intarzie sa apara. De exemplu eu zilele trecute am ramas fara imprimanta la birou, intr-o zi plina in care aveam nevoie de ea ca de aer. S-a intamplat sa prinda o hartie sa faca un zgomot ciudat si dusa a fost pe vecie. Pe moment m-am panicat si imi venea sa plang caci toata munca mea era blocata din cauza imprimantei. Norocul meu a venit de la un client care s-a oferit sa imi dea un numar de telefon de la o firma care inchirieaza imprimante numai sa nu mai fiu suparata. Neavand alta solutie de moment, am ascultat sfatul acelui client, am sunat si problema mea a fost rezolvata si ziua de lucru salvata. Am apelat si eu la serviciile de inchirieri multifunctionale si am putut sa duc la bun sfarsit indatoririle de serviciu. Trebuie sa recunosc ca a fost pentru prima data cand am apelat al astfel de servicii insa am fost pe deplin multumita. Am primit un multifunctional de calitate superioara, costurile au fost foarte mici si stiu sigur ca voi mai apela la aceste servicii ori de cate ori voi avea nevoie.

Untitled.png

Am primit de la firma de inchirieri imprimante o imprimanta multifunctionala pe care o folosesc direct de la mine la birou ca si scaner, copiator si imprimanta, 3 in 1 , fara sa mai fiu nevoita sa ma deplasez la celelalte device-uri, astfel incat economisesc timp si energie. Cu aceasta ocazia am ajuns la concluzia ca si atunci cand ma voi decide sa renunt la imprimanta inchiriata si sa imi cumpar una noua (deocamdata nu e cazul- imi este bine asa) voi alege tot o imprimanta multifunctionala deoarece am observat ca imi usureaza foarte mult munca.

Recomand tuturor celor care au ghinionul sa ramana fara imprimanta tocmai atunci cand aveti nevoie de ea sa inchirieze una pana reusesc sa achizitioneze una noua. Este o metoda buna pentru a-ti salva munca si pentru a economisi bani, plus ca este o solutie foarte rapida si sigura. Eu sper ca voi sa nu aveti ghinion. Multa bafta!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *