Familia mea de strumpfi simpatici

Strumpful meu a aparut in viata mea cand eram o Stumpfita Tafnoasa si orgolioasa. Imi propusesem ca nimeni niciodata sa nu imi mai fure inima fiindca imi pierdusem complet increderea in iubire si in oameni. Cu toate astea inca o data mi s-a demonstrat ca inima nu o poti controla ci totul in viata trebuie sa isi urmeze cursul firesc. Iar el …. Strumpful meu romantic si galant a facut tot ce i-a stat in putere sa ma cucereasca. Imi aducea flori, ma invita in oras, la film. Sa mergem la cinema a devenit deja o traditie de familie, caci da dupa ce m-a cucerit cu un buchet de flori, cu un film bun,  inima i-am dat-o pe vecie si in plus am alcatuit o frumoasa familie de strumpfi, patru la numar,unul mai traznit ca celalalt. Noi doi si strumpfii nostri mici suntem o familie traznita iar cand iesim in oras sigur ne facem remarcati si multa vreme. Sa ne amintim putin ultima noastra iesire la film. Ne-am echipat frumusel si ne-am prezentat in sir indian la cea mai apropiata sala de cinema. Inainte sa intram sa vedem filmul ne-am inarmat corespunzator cu popcorn si cu suc asa cum intreaga famile de strumpfi si-a dorit. Filmul a inceput la timp, sala era plina ca de obicei iar familia noastra minunata in timp ce se uita la film arunca cu floricele de porumb si cu suc in stanga si dreapta spre disperarea celor din jurul nostru. Razboiul a inceput pentru ca cei mici nu se puteau hotari ce pai doreste fiecare (celelalt era mai bun si mai frumos). Toti cei din sala au auzit „trilul” minunat al strumpfilor pe fundalul filmului, care nici macar nu imi mai amintesc cum se numeste,la ce zi minunata am avut. A fost cu adevarat o intreaga aventura.

Inca de cand am vazut afisul si trailer-ul  filmului  „Strumpfii: Satul Pierdut”  am considerat ca este un film pentru intrega familie si trebuie neaparat sa il vedem in formula completa desi inca imi e frica sa ma gandesc ca as putea sa avem aceeasi soarta ca ultima iesire la film.

http://super-blog.eu/wp-content/uploads/2017/03/afis-mic-Strumpfi.jpg

Mai avem timp sa ne gandim  pana pe 31 Martie 2017, cand se va lansa in format 3D in toate cinematografele din Romania daca vom putea sa mergem, cu mic cu mare, la aceasta comedie reusita, asa cum trailerul filmului o anunta.

Pe Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul, cei patru prieteni albastri, ii asteapta o calatorie palpitanta in cautarea misteriosului sat pierdut . Acestia gasesc o harta vrajita, strabat Pădurea Fermecata, il intalnesc pe maleficul vrăjitor Gargamel, infrunta pericole, au parte de multe surprize insa sunt pe cale sa afle cel mai mare secret din intreaga istorie a strumpfilor. Un film minunat care transmite copiilor un mesaj pozitiv de armonie si pace punand accent pe importanta muncii in echipa si pe puterea prieteniei. Un film care merita vazut!

Acest articol participa la Spring SuperBlog.

Un răspuns la „Familia mea de strumpfi simpatici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *