Cum puteti limita umezeala din locuinta personal

Exista mai multe metode prin care puteti alunga umiditatea din incaperi, una dintre ele fiind sa montati in camerele afectate de umezeala un dezumidificator de calitate. Pe scurt, va vom prezenta cateva idei practice care va ajuta sa reduceti cantitatea de umezeala formata, prevenind formarea igrasiei si mucegaiului.

Multe gospodine ignora faptul ca nu este bine ca rufele sa fie uscate in interior. Va indemnam sa nu faceti aceasta greseala. De asemenea, usile bailor si cele ale bucatariilor trebuie inchise, in special pe durata cat gatiti etc. In fiecare zi, aerisiti apartamentul sau casa, deschizand balconul sau ferestrele. Condensul este rezultatul unei umiditati inalte, de aceea va sfatuim sa nu depasiti o umiditatea a aerului de 40-45 %, ideal fiind ca temperature constanta interioara sa se mentina la 21 grade Celsius. Daca va confruntati cu problem datorate condensului, va recomandam sa folositi un dezumidificator marca Gree.

Exista mai multi factori care conduc la formarea condensului, de la gatit si plantele decorative de interior pana la uscatul si calcatul rufelor, iar o familie cu doi copii, produce in jur de 10 litri de vapori. O conditie esentiala care trebuie respectata pentru a preveni aparitia condensului consta in amplasarea surselor de caldura direct sub ferestre. In combinatie cu o aliniere adecvata a finisajului interior, in ceea ce priveste ferestrele mansardei, sursele de caldura montate adecvat contribuie la formarea condensului.

Noile dezumidificatoare Gree sunt extreme de utile nu doar pentru ca reduc umiditatea din spatiul vizat, ci si datorita faptului ca distrug bacteriile din aer care duc la mucegai si igrasie. Aerul va fi mai curat si mai sanatos. Persoanele astmatice sau care sufera de alte afectiuni ale cailor respiratorii sunt principalele victime ale mucegaiului. In concluzie, cea mai buna alternativa este sa recurgeti la folosirea unui dezumidificator de calitate, respectand totodata sfaturile practice ilustrate mai sus.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *