Apartamentul mult visat!

Viata ne ofera numeroase oportunitati si trebuie sa profitam din plin de ele la momentul potrivit fara sa ezitam prea mult deoarece exista riscul sa dam cu piciorul la sanse cu care nu ne vom mai intalni niciodata. De ce spun asta? Deoarece viata m-a invatat sa lupt, sa risc si sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa obtin ceea ce imi doresc.

In urma cu cativa ani am dat gres de teama sa nu gresesc si am regretat apoi mult timp decizia luata. Acum mi s-a oferit o noua sansa la care nu mai vreau sa renunt, nu imi mai pot permite luxul de a mai pierde cativa ani din viata din cauza fricii de necunoscut, a distanta, sau din  alte motive despre care nu imi place sa vorbesc acum.

Si da, acum am putere sa zic da si sa las in urma totul si sa o iau de la inceput. Chiar de astazi am inceput sa imi caut apartamentul mult visat. Am inceput sa caut in primul rand apartamente ieftine pentru ca momentan nu imi pot permite luxul de a cumpara un apartament foarte scump in Capitala si sincer nici nu cred ca am nevoie de ceva scump pentru a ma simti acasa.

Din fericire am gasit cateva apartamente otopeni pe gustul meu care sa se incadreze in buget si ma gandesc serios sa aleg unul din ele.

Imi astept insa sotul care a zis ca a gasit apartamente zona de nord moderne si frumoase care sigur o sa ne placa la amandoi.

Alegerea aparatamentului mult visat nu este una usoara, ofertele de pe piata sunt bogate si variate in Capitala trebuie doar sa alocam timp, sa ne consultam si sa ne punem de acord astfel incat sa alegem cea mai buna varianta pentru noi doi.

Am ales sa imi schimb domiciliul, locul de munca sa incep o noua viata in Capitala mai ramane doar sa alegem apartamentul mult visat si sa il transformam intr-un camin adevarat unde sa traim fericiti pana la adanci batraneti.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *