Cateva detalii despre aparatele de masurat tensiunea

Sanatatea este fara doar si poate cea mai de pret lucru si am face tot ce ne sta in putinta sa avem grija de santatea noastra si a familiei noastre. Cat suntem tineri si in putere nu contientizam inca de la inceput raul care ar putea sa ne pandeasca daca nu avem grija de santatea noastra si nici nu stim prea multe notiuni despre medicina. De exemplu daca nu noi sau familia noastra nu ne-am confruntat cu probleme ale tensiunii arteriale aproape ca nici nu aveam de unde stii care sunt acele valori normale tensiune in care trebuie sa ne incadram ca sa fim sanatosi.

Tabel valori tensiune adulti

tensiune mare

Tabel valori tensiune copii

tensiune mare

Odata cu trecerea timpului am aflat si eu pe propria piele ce insemna sa ai tensiune si sa incepi sa te simti rau de la inima. Nu am stiut ce mi se intampla, habar nu aveam ca exista posibilitatea ca la varsta mea poate sa imi scada tensiunea atat de rau incat mai aveam putin si imi pierdeam cunostinta. Norocul meu a fost ca in jurul meu aveam persoane care si-au dat seama imediat ce pot sa am si au stiut ce sa imi faca ca sa imi revin insa sunt constienta ca puteam sa o patesc foarte rau daca nu se intampla asa. Din acea zi m-am decis sa am mereu la indemana un aparat care masoara tensiunea arteriala ca sa urmaresc ori de cate ori este nevoie daca am o tensiune normala. In mod normal tensiunea arteriala ar trebui sa fie urmarita de fiecare persoana in parte cel putin o data la o anumita perioada de timp.

Cateva detalii despre aparatele de masurat tensiunea

sendo.png

Aparatele de masurat tensiunea sunt dispozitive inteligente care au menirea sa masoare tensiunea arteriala intr-un timp foarte scurt prin simpla apasare a unui buton. Chiar daca pe piata exista mai multe marci de aparate de masurat tensiunea trebuie sa avem grija insa sa alegem doar acele aparate omologate care au fost testate si care indeplinesc toate standardele de calitate. Unele din cele mai des cumparate si cel mai des recomandate de catre medici sunt aparatele de masurat tensiunea de la Sendo. Acestea sunt sigure, au raport calitate pret foarte bun, sunt practice, inteligente si foarte usor de folosit. Un asemenea aparat pentru masurat tensiunea am si eu in propriul camin si il folosesc mereu ca sa vad daca am tensiune normala si se incadreaza in valori normale tensiune asa cum ar trebui sa se intample la varsta mea.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *