De unde cumparam fotolii pentru masaj

Atat eu cat si sotul meu lucram in domenii care ne solicita foarte mult coloana vertebrala. Stam foarte mult jos in timpul zilei si de ceva timp acest lucru a inceput sa se resimta asupra starii noastre de sanatate. La sfarsit de zi durerile de spate sunt aproape insuportabile si acest lucru ne afecteaza viata si starea generala.Dupa ce am fost la mai multi medici si am incercat foarte multe creme minune recomandate ba de medici ba de cunostinte am ajuns la concluzia ca trebuie sa cautam o alta solutie pe termen lung care sa ne ajute sa scapam de aceste probleme. Unul din medici ne-a recomandat sa ne cumparam pentru acasa un fotoliu cu masaj irest. La inceput nu am crezut in aceasta solutie insa i-am spus medicului ca o sa ne gasim si la aceasta varianta care la prima vedere ni s-a parut destul de scumpa nestiind un pret pentru un asemenea fotoliu.

Intr-o zi cand am mers la cumparaturi intr-un centru comercial am vazut un fotoliu masaj irest si nu am mai stat pe ganduri si l-am testat. Nici nu va puteti inchipui cat de bine am putu sa ma simt in acele momente. Am simtit cum toate oasele si toti muschii se relaxeaza in acelasi timp si durerile cu care deja ma obisnuisem au inceput sa dispara. L-am intrebat pe domnul care il prezenta care este modelul acestui fotoliu si mi-a spus ca este un fotoliu irest a38 zero gravity cu sistem de  incalzire.

Fotoliu masaj iRest A38 Zero Gravity

Ne-a spus despre el ca acest fotoliu functioneaza  se adapteaza in functie de caracteristicile scheletului uman, poate fucţiona sincron şi continuu are mai multe funcţii: putere zero, spatiu zero, intinderea unor puncte după metode fizice si terapie magnetica un masaj de durată mai mare, curbat. Am aflat ca acest fotolii de masaj irest a38 zero gravity cu sistem de  incalzire au in total de 28 de perne cu aer, o pompă de aer si 8 magneţi permanenţi şi . Vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.

Pentru ca am avut parte de un masaj revigorant si proaspat, fix ce aveam nevoie in acel timp m-am gandit sa intreb de pret cat si despre cum as putea sa intru in posesia unui fotoliu masaj irest. Asa am aflat de site-ul komoder.ro, unde am intrat de indata ce am ajuns acasa si am vazut impreuna cu sotul meu mai multe fotolii de masaj irest care mai de care mai complexe si mai interesante. Nu am comandat inca un fotoliu de masaj irest insa am cerut o oferta de pret pentru un  irest a38 zero gravity si am inceput sa facem economii pentru a ne putea permite o asemenea investitie atat de buna pentru sanatatea noastra.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *