Aparate dentare de calitate

Aveti probleme cu dantura, vi s-a recomandat un aparat dentar  si nu stiti la cine sa apelati? Atunci va invit sa vedeti cateva aparate dentare de la clinica CityDent, o clinica din Bucuresti care dispune de aparatura de ultima generatie, medici specialisti de exceptie si de materiale de calitate superioara. Preturile practicate de acestia sunt accesibile iar plata se poate face atat cash cat si prin intermediul creditelor bancare special create pentru tratamente medicale. De acum este mult mai simplu sa ai grija de sanatatea dintilor tai cu CityDent, intreaba chiar azi cat costa un aparat dentar la numarul de telefon 021 9614 !

Cand se recomanda montarea unui aparat dentar?

poza aparat

Aparatele dentare sunt recomandate de catre medicii stomatologi in cazul dintilor strambi, inghesuirii dintilor, problemelor produse de dinti in plus sau dinti care lipsesc de pe arcada, afectiunilor dentomaxilare cat si in cazul spatiilor intre dinti (strungareata).

In general  medicul stomatolog recomanda pacientilor sai in functie de varsta si de problemele stomatologice cu care se confrunta  purtarea unui aparat mobil sau a unui aparat fix.Pacientii insa opteaza in functie de aparat dentar pret pentru tratamentul ortodentic care se potriveste cu situatia lor financiara.

Ce tip de aparat dentar se poate monta la CityDent?

La clinica CityDent puteti beneficia de consult de specialitate si de cele mai bune servicii medicale. In plus poti afla inca de la inceput cat costa un aparat dentar fara sa ai parte de alte costuri ascunse. Daca aveti nevoie de un aparat dentar cu siguranta aici il puteti obtine pe cel mai de calitate la cele mai bune costuri. In functie de aparat dentar pret puteti opta la CityDent pentru unul urmatoarele aparate dentare:

  •   Incognito este un aparat dentar lingual, invizibil care este confectionat din aur. Acesta nu poate fi vazut deoarece se fixeaza pe partea din interior a dintilor . In plus Incognito este foarte usor tolerat de organism si impiedica aparitia cariilor, aurul fiind ușor tolerat de catre organism și elimina complet riscul aparitiei oricaror alergii. Acest aparat dentar se realizeaza in 10 zile doar in Germania, singurul laborator din lume in care este realizat, si  poate fi montat doar de catre medici acreditati iar CityDent este unul dintre acestia.
  • Aparatul dentar din safir se aplica pe partea din fata a dintilor este considerat de asemenea un aparat dentar invizibil si  reprezinta varianta estetica a aparatelor fixe ceramice sau metalice.Este aparatul dentar cel mai preferat de catre pacienţi datorita faptului ca este incolor si este foarte usor de purtat.
  •  Invisalign este singurul tratament ortodontic, modern care nu contine bracketsuri, sarme, metal si alte componente. Acetsa are gutiere mobile  care se pot da jos ori de cate ori este nevoie , de exemplu la masa, sau atunci cand va spalati pe dinti. Acest tratament ortodentic se utilizeaza doar in cazul unor anomalii ușoare, pentru corectarea pozitiilor dintilor.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *