Carticele minunate pentru copii minunati!

Acum ceva timp am primit de la Editura Integral pentru copii 4 carti foarte interesante pentru copii despre care o sa va vorbesc pe astazi pe blogul meu.

In primul rand vreau sa va spun ca le-am facut o surpriza copiilor mei minunati cu aceste carticele si s-au bucurat foarte mult cand le-au vazut si au devenit si mai curiosi de fiecare data cand le-am citit din aceste carti interesante.

Din cele 4 carti primite cea mai bine primita a fost carticica cu rime in limba italiana.

Desi pustiul meu cel mare Andrei care are varsta de 4 ani jumatate m-a intrebat de ce limba intaliana si nu engleza( ce face el la gradinita) a fost foarte receptiv la aceste rime simple si frumoase. Mi-a zis ca ii plac foarte mult si ca il fac sa rada. A indragit si mai mult carticica cand i-am spus ca poate sa si coloreze aceasta carticica fiind si carte de colorat.

Pasarea noptii este o carte foarte interesanta ce curprinde 7 povesti de lungime medie, potrivite pentru copiii mici care nu au rabdare sa asculte si sa stea intr-un singur loc prea mult timp. Este o carte interesanta, captivanta ce face Povestile lui Daniel sa fie apreciate atat de cei mici cat si de parinti, bunici, frati mai mari, unchi, matusi si toti cei carora le revine „datoria” sa le citeasca celor mici pana invata si ei sa citeasca si vor putea sa le citeasca singuri.

Soarecele si Bursucii este cartea preferata a lui Stefan, mezinul familiei care la varsta lui de 2 ani si 10 luni apreciaza foarte mult aspectul cartilor, cu cat mai colorate cu atat mai interesante. Fiind caprtivat de micile animalute a devenit foarte receptiv la povestile din aceasta carte si in fiecare seara imi aducea cartea sa ii mai citesc din nou din aceasta carte.

Si ultima carte primita pot sa spun ca este preferata mea Povesti cu Ingeri este o carte ce ii invata pe cei mici sa isi recunoasca greselile, sa iubeasca aproapele si sa invete sa se comporte frumos in fiecare zi. Este o carte frumoasa cu multe invataminte si lucruri frumoase pe care viata ni le ofera zi de zi.

Toate aceste carti sunt de foarte buna calitate, au coperti tari, scris mare si desene ce ii captiveaza pe cei mici. Recomand aceste minunate carti pentru cei mici si recomand Editura Integral pentru copii tuturor copiilor si parintilor ce vor carti de calitate la preturi bune.

Singurul meu regret este ca nu am mai mult timp sa le pot citi copiilor mei si mai mult zi de zi insa voi face tot ce imi sta in putinta sa reusesc sa ma reorganizez si sa le insufl copiilor mei dragostea pentru carti deoarece asa pot deveni oameni mai buni, civilizati si culti.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *