Forta de munca recrutata din strainatate pentru sanatate

Nu este vorba de vreun azil de batrani sau cresa, nici de spital! Am pus la punct o plantatie de catina alba stiute fiind proprietatile acestui fruct si efectele pe care le are asupra organismului.
Sucul de catina aplicat pe pielea perfect curata vindeca diferite afectiuni mergand pana acolo, incat si cancerul de piele dispare, daca se utilizeaza la timp acest remediu natural.
Continutul ridicat de vitamina C, face din acest fruct un excelent combatant al racelilor, curata si regenereaza ficatul, elimina toxinele din organism, iar infuzia obtinuta din frunze si fructe zdrobite regenereaza parul, stopeaza caderea acestuia si intinereste firul de par.
La toate acestea ne-am gandit, cand am cumparat terenul bun si am comandat arbustii. Alaturi am pus si un camp de lavanda, fiindca “aurul mov” raspandeste un parfum divin si ofera un somn odihnitor.
Lavanda calmeaza, catina tine departe bolile si intinereste, in concluzie investisem in sanatate si asteptam sa culegem roadele.
Prevederea ne-a inspirit sa testam piata muncii. Ofeream salarii decente, premii in produse, echipamente de lucru si echipamente de protectie, la nevoie si cazare, celor dispusi sa adune catina si lavanda.
In tara in care se striga ca nu exista locuri de munca, nimeni nu era dispus sa se angajeze la noi. Noroc ca am auzit ca se poate gasi forta de munca si firme care sa se ocupe de recrutare si aducerea legala in tara a viitorilor salariati!


Am completat formularul cu numarul de posturi disponibile (50) si descrierea detaliata a acestora. Cu onestitate am precizat de la inceput: orele de program, zilele libere, conditiile de munca, salariul si bonusurile. Am fost contactati imediat de firma amintita mai sus si asigurati de urmatoarele aspecte:
-nu trebuia sa ne deplasam in tara din care erau adusi muncitorii, fiindca erau testati in centrele din tara lor cu responsabilitate. Numai in cazul exceptional in care doream acest lucru, ii puteam testa online sau ne duceam sa ii cunoastem personal
-operatiunea era migaloasa si facuta atent, cu simtul raspunderii, prin urmare dura destul de mult. Dupa 3 luni, exact cand avea loc recoltarea, primeam salariatii
-de obtinerea actelor necesare pentru intrarea legala in tara si angajarea legala se ocupa firma care facuse recrutarea.
De nota 10 a fost grjia lor pentru filipinezii pe care ii aduceau sa lucreze aici, in Romania. Ne-au sunat special sa ne intrebe unde ii cazam si ne-au cerut sa le oferim conditii echivalente cu cele pe care le-ar fi primit la un hotel decent.
Pentru ei amenajasezm satul cu containere, case prefabricate mobilate cu tot ce era necesar, cu electrocasnicele fara de care omul modern nu poate trai, racordate la energie electrica si canalizare. Nu s-au multumit cu explicatiile noastre, ci au venit sa vada unde vor sta viitorii angajati, iar grija reprezentantilor firmei Jordanriver.eu pentru oameni ne-a determinat sa ii pretuim si mai mult.
Prin tot ceea ce fac ei doresc ca ambele parti sa fie 100% multumite: si cel care are nevoie de forta de munca, dar si cel care aplica pentru postul respectiv.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *