Oaspetilor le-a placut parchetul nostru stratificat

Zi de iarna cumplita. Se vede cum ninge si se vede cum vantul turbat spulbera zapada. Crengile batrane trosnesc mai mai sa se franga.

Din parchet dublu stratificat iese o caldura blanda de parca ne este invaluita intreaga locuinta in soare iubitor de primavara. Miroase a vin fiert, a portocale, scortisoara si cozonac. Sosesc oaspetii infrigurati. Sunt gata sa se descalte de la usa de la intrarea in bloc, dar le spunem ca nu este cazul fiindca parchetul pe care il avem este rezistent si nu se umfla cum face parchetul laminat.

Isi lasa hainele la cuier, se destind si pe fata li se citeste explicit faptul ca se simt ca acasa. Ne spun ca le era dor sa vina la noi, ca tot apartamentul este amenajat cu gust, fiecare coltisor emana confort, frumusete si lux, dar parchetul este cireasa de pe tort.

Cum de s-au indragostit ei de parchetul acesta dublu stratificat?

Au observat cat de bine izoleaza termic. Asta-vara era racoare in casa, iar ei ne-au suspectat ca am fixat aerul conditionat in podea stiind ca am adoptat acelasi sistem pentru incalzire. Parchetul dublu stratificat regleaza cu exactitate temperatura in casa si nu poti sa nu-l indragesti.

Acum isi pusesera mainile pe el, stiind cat de curat il tinem. Isi incalzeau mainile ca niste copii pe suprafata neteda si frumoasa a parchetului.

Copiii musafirilor si ai nostri alergau fericiti de colo colo cu picioarele goale. Teama de alunecat a fost anulata de la montare, acesta fiind criteriul principal de alegere. Avem parinti batrani, sensibili in familie si trebuie sa ii protejam cand vin in vizita.

-Doamne, ce vifornita este afara, au spus ei dupa ce si-au incalzit mainile! La voi nu se aude nimic. Parca ati trai intr-o cabana din munti. Vrem si noi linistea acesta! Care este reteta?

Reteta era ca in toate apartamentele locatarii aveau parchet dublu stratificat si incalzirea in podea. Ca sa nu ne transmitem zgomote de la unul la celalalt, recursesem la acesta metoda. Parchet dublu stratificat+termopane=liniste deplina.

Nu credeam ca intreaga zi de iarna sa discutam despre parchet stratificat. Parchetul nostru a fost vedeta petrecerii fiindca musafirii au dorit sa stie:

-ce componenta are parchetul dublu statificat de este asa de bun

-de unde se cumpara acest produs minunat

-cat de greu se monteaza

-cat este garantat

-informatii despre pret.

Iata care au fost raspunsurile noastre:

  1. Parchetul dublu stratificat este alcatuit dintr-un strat suport cu stabilitate termica si rezistent la umiditate. Acesta este facut din multistrat din lemn de mesteacan. Stratul vizibil, superior este din lemn masiv de stejar. Impreuna alcatuiesc echipa perfecta capabila de performanta termica si fonica.
  2. Parchetul este in stoc in magazinul online Kormos-parchet.ro
  3. Se monteaza foarte usor, prin lipire si vine insotit de un ghid care sa ajute la montarea acestuia.
  4. Acest tip de pardoseala este garantat de la 50-70 de ani
  5. Cumparatorul are la dispozitie un formular prin care poate solicita un pret accesibil. Pretul difera in functie de suprafata camerei sau a casei, de tipul de parchet, fiindca in magazin exista o gama variata de produse.

Adresa ta de email nu va fi publicată.