Bijuteriile perfecte pentru a-ti reinnoi juramintele de iubire

Reinnoirea juramintelor este o practica noua si putin cunoscuta in tara noastra. Totusi, si la noi au inceput sa fie cupluri care, pentru a sublinia cat de importanta si frumoasa este relatia lor, incep sa organizeze mici petreceri prin care isi reinnoiesc juramintele de iubire. Aceasta nu este o practica neobisnuita in occident. Ceremonii de reinnoire a juramintelor de nunta exista in multe culturi din intreaga lume si se desfasoara din diferite motive. Italia este una dintre primele tari care a facut acest lucru, in primul rand, in scopuri religioase. Si la noi se face acelasi lucru din motive religioase. Insa, campioana absoluta a acestui tip de ceremonie este, desigur, America. Oricum, legat de aceasta practica, fiecare cuplu este liber sa aleaga propriile obiceiuri si practici. Acestea includ tipul de haine purtate, ritualurile, oaspetii, locul ales, juramintele si chiar si bijuteriile.

De aceea, este bine ca cuplul sa faca schimb de inele sau macar sotia sa primeasca un nou simbol al iubirii. Desi nu exista o regula cand vine vorba de alegerea bijuteriilor adecvate pentru ceremoniile de reinnoire, inelul este alegerea frecventa. Daca doresti si tu sa faci acest lucru, indiferent ca sarbatoresti 5, 10, 20, 25 sau mai multi ani, te sfatuim sa alegi inele argint. Acestea nu sunt costisitoare si sunt disponibile intr-o varietate de modele. De exemplu, pentru ea, exista minunate inele de argint la Ioana Preda, creatoarea de bijuterii din Bucuresti care face furori cu fiecare colectie pe care o ofera iubitorilor de bijuterii din argint. Aici vei gasi inele deosebite, perfecte pentru a fi oferite cu ocazia diverselor evenimente. Pentru o ceremonie de reinnoire a juramintelor, iti recomandam cateva modele:

  1. Inel argint Sami (inclusiv cu varianta placata cu aur roz). Acest inel are un design romantic si modern, iar cele 6 zirconii albe incrustate ii ofera o stralucire aparte. Poate fi folosit inclusiv ca inel de logodna, datoria aspectului sau clasic.
  • Inel Argint The White Chain (si cu varianta placata cu aur galben). Este un inel sofisticat, impozant am putea spune. Design-ul sau reprezinta un lant bine sudat, asa cum este casnicia ta, devenind astfel un inel perfect pentru reinnoirea juramintelor. Inelul are incrustate multe zirconii mici, albe, care ii dau un aer spectaculos.

Cele doua inele reprezinta doar o mica parte din ceea ce are de oferit Ioana Preda. Intra pe site si descopera totul!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *