Cel mai bun tratament pentru pori dilatati

Toata lumea are pori, acele mici orificii de pe stratul exterior al pielii, unde uleiul natural al corpului, numit sebum, este eliberat la suprafata. Avem pori peste tot, cu exceptia palmelor si talpilor.

In timp ce majoritatea porilor sunt atat de mici, incat cu greu ii putem vedea, in unele cazuri, acestia sunt mai mari, vizibili, mai ales in pielea faciala. Factorii care pot provoca pori dilatati includ: varsta (pe masura ce imbatranim, pierdem in mod natural elasticitatea pielii noastre, facand ca porii sa para mai mari decat sunt de fapt), genetica, piele grasa sau acneica, expunerea la soare, productie excesiva de ulei, anumite medicamente.

Ce poti sa faci?

Foloseste machiajul adecvat care sa nu iti incarce tenul. In ca contrar, pudra inadecvata se poate instala in pori si ii va face sa para si mai mari. Sa nu dormi niciodata cu machiaj. In plus, acorda atentie dietei si incearca sa mananci o multime de fructe, legume si alimente bogate in fibre.

Insa, daca cele de mai sus nu iti ofera niciun rezultat, apeleaza la tratament pori dilatati. Acest tratament il poti face la clinica Yiara. Este un tratament pori dilatati laser, ce foloseste aparatura Harmony XL PRO. Harmony XL PRO este o solutie de tratament puternica si versatila pentru o gama larga de nevoi estetice. Tratand peste 65 de afectiuni ale pielii, acest aparat cu mai multe aplicatii ofera un spectru complet de tehnologii si metode de tratament care obtin rezultate deosebite. Oferind beneficiul suplimentar al tratamentelor sinergetice combinate, Harmony XL PRO este in concordanta cu abordarea holistica si personalizata, care permite tratamente inteligente si centrate pe pacient care duc la rezultate uimitoare.

Acest tratament uimitor are posibilitatea de a oferi cele mai noi solutii medicale pentru piele. Nu numai porii dilatati vor avea tratament, ci poti obtine si solutii pentru hiperpigmentare, imbunatatirea tonusului si a texturii pielii, contra acneei si multe altele.

La Yiara, poate fi vizata fiecare problema a pielii separat  sau se poate lucra cu o combinatie de tehnici pentru a rezolva orice problema din cap pana in picioare. Harmony XL PRO este potrivit pentru toate tipurile de piele si ofera rezultate mai rapide si de durata, cu mai mult succes decat alte aparate laser.

Adresa ta de email nu va fi publicată.