De unde cumpărăm produse electrocasnice și climatizare la prețuri bune?

De curând un bun prieten mi-a recomandat un magazin online , de unde si-a achiziționat produse produse electrocasnice și climatizare la prețuri bune. Deși este un magazin nou pentru mine, de fapt a fost pentru prima dată când am auzit despre acest magazin ,am ascultat cu atentie deosebita pentru ca si eu sunt interesată de astfel de produse pentru familia mea. Este vorba despre Negociat.ro un marketplace serios si foarte bine dotat.

Curioasă din fire,după ce m-am despărțit de prietenul meu ,de îndată ce am ajuns acasa am deschis calculatorul si am început să navighez pe pagina magazinului online in cautarea unui ventilator. Zilele acestea toride ne-au facut sa regretăm că stăm la bloc la etajul 3. Sa va mai zic si ca stam pe Sud și că avem parte de soare cât e ziua de lungă? Iarna este foarte bine pentru ca nu plătim mult la utilități dar vara este un chin, avem si 30 de grade în casă și suportăm cu greu disconfortul termic.

Sincer oscilam între un aparat de aer condiționat și un ventilator dar am ales sa luăm un ventilator pentru ca momentan bugetul nu ne permite să achizitionam un aparat de aer condiționat.

Am găsit la Negociat.ro mai multe modele de ventilatoare ceea ce a facut decizia noastră puțin dificilă neștiind ce model de ventilator să alegem. Așa se întâmplă când ai prea multe modele ,nu te poți hotărî rapid asupra unui singur produs. Haideți să vedeți ce opțiuni am avut și ce am ales până la urmă.

Ventilator tip turn cu display și telecomandă de 55W

Mi-a placut foarte mult acest tip de ventilator datorita design-ului deosebit si functiilor acestuia. Este un model de ventilator foarte bun insa si pretul este unul mai mare decat al unui ventilator obisnuit. Raportul calitate pret este unul foarte bun si din acest motiv am decis sa il achizitionam de la negociat.ro.

VENTILATOR MASA 3 VITEZE TEESA


Ventilatorul de masă cu 3 viteze de la Teesa este ideala pentru un apartament sau o camera mică. Singurul dezavantaj este că trebuie pus pe un birou sau pe masă. Pretul este unul accesibil și cred ca merită toti toți banii.

VENTILATOR PICIOR 3 VITEZE TEESA


Acest ventilator cu picior îmi place foarte mult deoarece poate fi mutat cu ușurință în orice loc din casă fără să mai fie pus pe masă sau birou. Are si putere destul de mare așa că face față cu brio la cele 3 camere din apartamentul nostru de la bloc. insa noi am optat pentru prima varianta pentru ca ne-am dorit ceva mai performant.

Puteti urmari ofertele celor de la Negociat.ro si pe pagina lor de Facebook sau puteti intra pe site-ul lor www.negociat.ro. Daca nu stiati puteti gasit in acest marketplace toate categoriile de produse de la electronice si electrocasnice, articole vestimentare, jucarii si articole copii, articole auto moto. Absolut tot ce ai neopie gasesti la Negociat.ro! In plus daca si tu ai produse de vanzare poti sa iei legatura cu cei de la Negociat.ro si te vor ajuta sa iti vinzi produsele pe platforma lor. Vinzi sau cumperi? Nimic mai simplu apeleaza la Negociat.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *