Apartamente nord, promisiunea unei vieti linistite

Nu simtiti uneori nevoia sa va refugiati intr-o chilie pe-o stanca sa experimentati linistea aceea care va permite sa va reconstruiti in voie sufletul? Avem nevoie de orase, dar ne saturam de orase care ne obosesc cu zgomotele, stresul, poluarea lor. La orase exista multiple posibilitati de angajare si surse de castig, locuri unde ne petrecem timpul liber, banci, magazine, scoli bune, spitale renumite si farmacii aprovizionate. Oricat v-ati dori, omul modern este incompatibil cu coliba sapata in stanca, dar are solutii.
Apartamente nord sunt terapii ale linistii si reconstructiei sufletesti la marginea orasului, avand prieteni de nadejde elementele naturii: lacul si padurea.
Astazi, inainte de Craciun ne mutam in Shantilake. O locuinta de vis si de lux ne asteapta. Mobila este incarcata de firma care asigura relocare in Bucuresti, prietenii s-au imbarcat in masinile lor sa ne ajute la manipulare, iar dupa ce totul va fi aranjat sa gatim impreuna bradul si sa ne ospatam.
-Sa-mi iau sculele de zidarie, ma intreaba unul? Poate este nevoie sa modificam ceva, sa reparam ceva.
Ii explic faptul ca nu este nevoie fiindca totul este finisat cu grija, apartamentul izolat, camerele suficient de mari sa ne simtim confortabil. Ii simt usor speriati. Isi imagineaza ca vom locui intr-o pustietate si ca ne rupem de lume si de ei. Plecam, noi, linistiti ca scapam de zgomotul si nebunia din oras, ei, ingrijorati pentru noi. In trafic ne urmarim unii pe ceilalti si ne facem semne prietenoase.
-Ma simt ciudat, ii spun sotiei. Stii, ma bucur mult ca vom locui acolo. Uneori simt ca imi crapa capul din cauza claxoanelor nervoase, a turatiilor de motor, dar am sentimental ca-i pierd. Sunt oameni frumosi, de nadejde si noi ne instrainam de ei…
Ea mi-a atins usor mana, cum face cand doreste sa-mi aline teama sau durerea de orice fel:
-Iti garantez ca vom ocupa un bloc si vom fi ca inainte! Isi vor lua si ei apartamentele ramase libere si vom fi ca inainte.
Pe masura ce ne apropiem, linistea isi intinde aripile peste masinile care nu se mai grabesc fiind presate de soferi nervosi. Lacul straluceste usor in soare si din el se ridica aburi binefacatori. Copacii cu barbile albe par sa ne salute din padurea care se zareste, in timp de blocurile par edificii in acest univers de frumusete. Am oprit masinile, le-am parcat si asteptam mobila.
Ei nu se satura sa analizeze aspectul exterior al blocurilor. Calitatea materialelor si a lucrarilor se vede cu ochiul liber, plus ca nu sunt asa de inalte sa-ti fie frica sa locuiesti in ele.
-Ce balcoane mari, spune unul dintre prietenii mei cei buni, desi nu am urcat inca la etajul al doilea sa vada la fata locului. Imi imaginez cum sunt camerele, daca oamenii aceia isi beau cafeaua la balcon!
Am descarcat si asezat mobila si ne-am considerat mutati fiindca totul era pregatit de parca eram asteptati. Femeile s-au ocupat putin de perdele si de covoare, iar noi am analizat apartamentul cu o veselie debordanta. Nu aveau obiectiuni, totul era perfect: liniste, lumina, caldura, conditii de lux.
Vrei o viata linistita langa oras sa te poti conecta rapid la civilizatie? Alege apartamente nord, cat inca mai sunt disponibile!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *